Geloof   

Aangemaakt door :

Karme Samten Ling

Locatie:

, Brazil

KARME SAMTEN LING RETREAT CENTER @ BRAZILIË


Karme Samten Ling ( afkorting van Karme Drubde Yid Ong Samten Ling ) of KSL , zal een geschikte plek zijn voor totale onderdompeling in boeddhistische praktijken, een ruimte voor individuele en collectieve retraites gericht op de tradities van de Kagyu-lijn.


KSL is verbonden met het retreatcentrum Karme Ling en met KTD in de VS en heeft de zegeningen en volledige steun ontvangen van Khenpo Karthar Rinpoche om zijn activiteiten in Brazilië te starten.


Met de vrijgevigheid van Braziliaanse studenten is al een stuk grond verworven in de bergen van Barra Alegre, 3 uur van de stad Rio de Janeiro.


De eerste funderingswerken in het land zijn al begonnen. We hebben nu de steun van de internationale Kagyu Sangha nodig om de daadwerkelijke bouw van de eerste slaapzalen en oefenruimtes te starten.Hoe maak je deel uit van de geschiedenis van Dharma in Brazilië?


Om dit te kunnen doen, hebben we een gezamenlijke inspanning nodig, evenals de steun van al diegenen die kunnen bijdragen van over de hele wereld.


Degenen die zich gemotiveerd voelen om met dit project samen te werken, zullen, naast het genereren van verdiensten zelf, helpen om middelen te creëren voor een cultuur van meditatieve praktijken in ons land en bijdragen aan de vervulling van het hoogste potentieel van elk individu.


In deze eerste fase hebben we 8000 € nodig, wat voldoende zal zijn om de kosten van de fundering van de eerste slaapzaal en het dak ervan te dekken.


In de komende fasen hebben we respectievelijk € 25.000 en € 50.000 nodig om het hele project te voltooien, dat de oefenruimte, tempel, retraitehuisjes en retreatcentrum omvat.


Momenteel is de wisselkoers voor elke 1 euro bijna 7 reais. Daarom zal elk klein bedrag dat men kan doneren zeer waardevol zijn voor dit onmetelijk gunstige Dharmaproject in Brazilië.Als dank en waardering zullen we onze gulle donateurs de kans geven om samen te werken met het milieu - aangezien dit zo belangrijk is voor onze dierbare goeroe Gyalwang Karmapa.


Elke donateur die een bedrag hoger dan € 100 geeft, zal een boom op zijn naam laten planten in KSL-land op een opmerkelijk gebied dat The Arama Garden zal worden genoemd.


Ārāma betekent in het Sanskriet "rusten, genieten, genieten" en ook " park of tuin" , en het is het woord dat wordt gebruikt om de tuinen aan te duiden waar de Boeddha en de eerste monastieke sangha samenkwamen om Dharma te beoefenen.


Bij Arama Garden krijgt elke boom een speciaal bord met de naam van de donor en elke donor ontvangt een foto van de boom en het bijbehorende teken.


We hopen dat we samen van The Arama Garden een plek zullen maken om lichaam en geest te laten rusten en vooral om de vriendelijkheid van de Boeddha te overdenken en te onthouden.Mogen alle wezens er baat bij hebben en moge Dharma overal ter wereld blijven bloeien!Over Lama Karma Tartchin, de inwonende lama van KSL


Lama Karma Tartchin begon zijn praktijk en studie in het Tibetaans boeddhisme in 1989. Tussen 1994 en 1999 was hij lid van de raad van bestuur van het Karma Theksum Chokhorling Center. In 1998 ontving hij instructie van Mahamudra over zijn wortellam, de Supreme Guru Vajradhara 12th Chamgon Kenting Tai Situ Rinpoche. In 2000 ging hij naar de traditionele retraite van 3 jaar en 3 maanden (Naro Tchodruk) onder leiding van Khenpo Karthar Rinpoche. Aan het einde van de retraite in 2004 feliciteerde zijn meester, Khenpo Kartar Rinpotche, hem omdat hij de eerste Braziliaanse lama van de Karma Kagyu-school was en de eerste die machtiging mocht geven aan de belangrijkste goden van de lijn.


Lama Tartchin heeft veel ervaring in de belangrijkste praktijken van de Kagyu-school, naast een brede kennis van de geschiedenis van de meesters van de afstamming, wat hem zowel als leraar als als beoefenaar een grote waarde geeft.


In 2007 richtte hij KTT op in Rio de Janeiro en sindsdien heeft hij zich uitsluitend gewijd aan het beoefenen en doorgeven van de leer van de Boeddha en de afstamming aan zijn studenten in Rio de Janeiro en in heel Brazilië.
€ 50 van € 50.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.