Created by :

Cato Ebeling Koning

Location:

Amsterdam, Nederland

Kom ook in actie voor Burma's Children!

Motivation

Op 4 november ren ik de NY Marathon voor Burma's children en Human Rights Watch. Een sportieve uitdaging die ik graag aan ga! Maar ook de mogelijkheid geeft om jullie aandacht te vragen voor de humanitaire crisis onder de Rohingya. Draag ook bij aan een betere toekomst voor Rohingya-kinderen door een donatie te doen!

Doneer voor Burma's Children

Op 4 november 2018 sta ik met 39 enthousiastelingen aan de start van de NY Marathon om samen 1688 km te lopen voor Burma's children. Een sportieve uitdaging die ik graag aan ga! Maar ook de mogelijkheid geeft om jouw aandacht te vragen voor de humanitaire crisis onder de Rohingya, veroorzaakt door de etnische zuiveringsacties van het Birmese leger.


Sinds 2017 zijn zo’n 700.000 (!) Rohingya vanuit Birma naar Bangladesh gevlucht. De gruweldaden gepleegd door Birmese veiligheidstroepen waaronder massamoorden, seksueel geweld en brandstichtingen, zijn misdaden tegen de menselijkheid.

Human Rights Watch ondersteunt de Rohingya in Bangladesh met voedsel en medische hulp. Ook verricht de organisatie onderzoek naar de schendingen en verzamelt bewijs tegen de daders. Human Rights Watch is voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk van de steun van particuliere donateurs en stichtingen. Daarom zamel ik geld in voor Human Rights Watch, zodat zij hun activiteiten kunnen doorzetten.


Kom ook in actie en draag bij aan een betere toekomst voor Birma's kinderen door een donatie te doen. Veel dank voor je hulp!


SafeValue must use [property]=binding:(see http://g.co/ng/security#xss)

Burma: Methodical Massacre at Rohingya Village


Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya.

Run for Rohingya

Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya. In aanloop naar de marathon van New York, die wij op 4 november 2018 zullen lopen, zamelen wij met een groep van 40 renners zo veel mogelijk geld in om Human Rights Watch te helpen bij het ongelooflijk belangrijke werk dat zij doen om de Rohingya Crisis wereldwijd in kaart te brengen en deze bevindingen onder de aandacht te brengen bij beleidsmakers en de media. Help ons met Run for Rohingya! Hiermee help je Human Rights Watch met hun werk om deze schendingen in mensenrechten te voorkomen.
€ 1.117 of € 2.000
55.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Jasper 3 years ago
€25
Anonymous 3 years ago go go go Cato!
€15
Tessa 3 years ago
€10
Anne-Kee 3 years ago
Thanks!!! :)
€10
Jasper 3 years ago
€25
Anonymous 3 years ago go go go Cato!
€15
Tessa 3 years ago
€10
Anne-Kee 3 years ago
Thanks!!! :)
€10