Kodyo & Mofina

Kodyo & Mofina

Maatschappij

Created by :

Kodyo & Mofina

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.050 of € 20.000
5.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Waarom is het belangrijk dat Kodyo & Mofina wordt verfilmd?


In 2013 begon het voor mij een verhaal die ik niet uit mijn hoofd kon krijgen een verhaal die me eingelijk achtervolgde tot in mijn dromen en zelfs soms mijn nachtmerries. Wie kan zich namelijk voorstellen om elke nacht badend in zweet wakker te worden met twee namen die je eingelijk niks zeggen Kodyo & Mofina. Ik moest schrijven en ik bleef schrijven en in twee a drie nachten waren het er 300 bladzijdes. na een hele lange tijd te strijden kwam het boek dan uiteindelijk op de markt niet perfect maar wel in eigen beheer. 

Kodyo & Mofina wordt de eerste speelfilm in de roman genre die in suriname zal worden opgenomen. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk van de lokale bevolking gebruik te maken Suriname heeft zoveel talent die we nog niet hebben gezien.

Het is van uitermate belang om te laten zien dat hoe zwaar het leven ook kan zijn en soms nog steeds is dat je in samenhang en harmonie voor verlichting kan zorgen voor liefde en eenheid.


Realisatie van de film Kodyo & Mofina

Kodyo & Mofina zal geregisseerd worden door Suleigha Winkel (Lobi Singi) verder zullen we zoveel mogelijk werken met een surinamse Crew & Cast puur omdat wij vinden dat de talenten uit Suriname ook een eerlijke kans verdienen tot ontwikkeling. We willen ook de gehele wereld laten zien dat er ook degelijke bioscoopkwaliteit in suriname valt te creëren. 

Om dit project leven in te blazen hebben wij jouw nodig, de planning is ook dat wij Oktober/November 2018 beginnen met filmen en de uitdaging aangaan met het mooie amazone gebied van suriname. Na de draaidagen worden montage, visual effecten, sounddesign, muziek compositie en color grading ingezet om de film compleet te maken.


Voor Suleigha Winkel is dit niet haar eerste project Lobi Singi is een eerder uitgebrachte project van haar hand


Kodyo & Mofina wordt gemaakt om gezien te worden. We vinden het belangrijk dat we met onze boodschap zoveel mogelijk mensen raken. Doormiddel van een crowdfunding hopen wij een ieder te kunnen betrekken bij de totstandkoming van de film.

We maken deze film samen en door uw donatie maakt u hier ook onderdeel van uit. Bovendien kunnen we er dan samen voor zorgen dat dit verhaal wordt verteld. Zonder uw steun kunnen we deze film niet realiseren!

We waarderen alle donaties enorm en willen hiervoor graag wat terug geven. 

Voor ons is het belangrijk dat we een groot publiek trekken. Mocht het niet lukken om een financiele bijdrage te leveren, dan zijn er ook andere manieren om ons te helpen. Vertel zoveel mogelijk mensen over ''Kodyo & Mofina'' en like onze facebook pagina

https://www.facebook.com/BooksBySijmor/

Samen kunnen we veel meer bereiken!

Enorm bedankt voor jullie bijdragen namens de gehele crew.

Brons Sponsor

bij een bijdrage van €50,00 krijgt u van ons een kaartje voor de premiere van de film

Silver Sponsor

bij een bijdrage van €100,00 krijgt u van ons drie kaartjes voor de premiere film

Gold Sponsor

bij een bijdrage van €500 krijgt u van ons 10 kaartjes voor de premiere van de film

En wordt uw bedrijf doormiddel van een logo(indien mogelijk) meegenomen in de aftiteling van de film

Platinum Sponsor

bij een bijdrage van €1000 krijgt u van 15 premiere kaartjes opgestuurd voor de premiere van de film

Wij nemen uw  mee in de aftiteling en op elke promotiemateriaal waarover het project zal beschikken.