Kleur voor Mammut!

Kleur voor Mammut!

Maatschappij

Created by :

Kleur voor Mammut!

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Mammut
€ 152 of € 200
76% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Armoede en geweld. Twee dingen waar de beruchte sloppenwijk Scampia in Napels (Italië) bekend om staat. De thuisbasis van de Napolitaanse maffia, de Camorra. En voorheen, geen veilige plek voor een kind om in op te groeien. Wij, Inez Brouwer, Lisa Dijkstra, Linda de Jong en Alinda Stam hebben afgelopen mei (2017) gezien hoe het er in Scampia aan toe gaat. Er heerst nog steeds veel armoede, maar er is gelukkig ook een klein lichtpuntje. Chiara Ciccarelli heeft ons laten zien dat ze Scampia probeert te verbeteren.

Chiara heeft een organisatie opgericht die bouwt aan de toekomst van kinderen. Mammut. De organisatie combineert educatie met praktijkgerichte activiteiten, zoals dans, kunst en theater. Door middel van deze activiteiten krijgen de kinderen meer kennis en komen ze later sneller aan een baan. Mammut ervoor dat de kinderen in Scampia niet in de criminaliteit terecht komen. 

Mammut kan bestaan door donaties en vrijwilligers. Een klein bedrag kan er al voor zorgen dat ze verder kunnen bouwen aan de toekomst van een kindje in Scampia.

Met uw gedoneerde bedrag worden heel veel kinderen blij gemaakt. Kinderen die opgroeien in de sloppenwijken van Scampia krijgen door uw gedoneerde bedrag de kans om naar  school te gaan en deel te nemen aan heel veel activiteiten die goed zijn voor de ontwikkeling van de jeugd. Door uw donatie kan Mammut ervoor zorgen dat de jeugd van Scampia uit de criminaliteit blijft, en zo de toekomst van deze kinderen verbeteren.