Dieren   

Created by :

St. Kittenopvang WeBa

Location:

Papendrecht, Nederland

Kitten Kees en kitten Enzo hebben dringend medicatie nodig

Hulp gezocht voor kleine Enzo en stoere Keesje


"Je kijkt ze aan in hun oogjes en ziet hun onschuld, hun onbezonnenheid. Niet wetende wat hun te wachten staat". Dat breekt je hart in 1000 stukjes.


Als stichting kom je soms voor ontzettende moeilijke situaties te staan. Zo ook kittenopvang WeBa. Gastgezinnen Saskia en Suzan doen hier hun verhaal. We hopen dat u een steentje bij wilt dragen aan hun herstel. Zij verdienen het! Enzo en Kees verblijven allebei in een ander gastgezin. Allebei hebben ze in hun korte leventje ontzettend moeten vechten. Na verschillende behandelingen en de liefdevolle zorgen van hun gastgezin blijken ze beiden FIP positief.

FIP is een mutatie van het coronavirus wat onder katten heerst. Het gaat echter niet om het coronavirus wat onder mensen rond waait. De mutatie FIP is bijna altijd dodelijk bij katten. Enzo en Kees hebben ook de zogenoemde symptomen. Er bestaat één goede behandeling hier tegen, maar deze behandeling is zeer duur.


Enzo en Kees hebben in hun korte leventje al zo gevochten en wij vinden dat we ze na deze uitslag niet in de steek moeten laten. Echter zijn deze kosten dermate hoog dat wij afhankelijk zijn van donaties. Per kitten zal de behandeling rond de 1000 euro bedragen. Dit is exclusief de tussentijdse controles en bloedafname. We beseffen ons dat dit een behoorlijk bedrag is. Maar onze kleine toppertjes verdienen het! In hun jonge leventje hebben ze al zo gevochten.

€ 0 of € 1.500
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.