Kinderkamp Witteveen, Voor ieder kind een kamp !!

Kinderkamp Witteveen gaat dit jaar voor de 36e keer een week kamperen in Drenthe met kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar uit de dorpen Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Borgsweer en omgeving. Door de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden willen we ieder kind een fantastische vakantie week laten beleven !!

Kinderwelzijn

Created by :

Stichting Kinderkamp Witteveen

Location:

Termunten, Nederland

€ 415 of € 1.000
41.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Kinderkamp Witteveen gaat dit jaar voor de 36e keer de eerste week van de zomervakantie een week kamperen in de bossen van Drenthe bij Witteveen met kinderen van ongeveer 6 t/m 12 jaar uit de dorpen Termunten, Termunterzijl, Woldendorp, Borgsweer en omgeving (nabij Delfzijl).


De kinderen betalen een eigen bijdrage van € 45,- all-in voor de gehele week, zo willen wij ons doel bereiken:

VOOR IEDER KIND EEN KAMP !!


Het is een echt "ouderwets" kamp, we slapen in tenten, koken eten in grote pannen, doen spelletjes in het bos, zingen liedjes en vertellen moppen bij het kampvuur, vossenjacht in Orvelte, natuurlijk ook een leuk dagje uit en een echte bonte avond !!

Een week off-line en geen beeldschermen.


Wij hebben alle benodigdheden in eigen beheer zoals slaaptenten, een keukenunit, w.c./douche-unit, banken en tafels, sport en spelmateriaal. Met een grote groep enthousiaste vrijwilligers brengen wij alles het weekend voor het kamp naar Witteveen en bouwen daar ons kamp op, wanneer de kinderen op maandag komen staat alles gebruiksklaar en na het kamp breken wij alles weer af nemen we alles weer mee richting Termunten.


Begin het nieuwe jaar beginnen we met vergaderen, draaiboek in elkaar zetten, controle van alle materialen, reparaties/veranderingen uitvoeren tijdens meerdere klusavonden. Aanschaf nieuwe materialen indien noodzakelijk. Zodat alles weer up to date is voor het kamp.


Dit alles maken we mogelijk met een grote vaste groep enthousiaste vrijwilligers maar ook wij zijn enorm dankbaar voor de giften van sponsoren en particulieren, zonder deze giften kunnen wij bijvoorbeeld niet een dagje uit met de kinderen of onze materialen zo goed onderhouden of nieuwe aan schaffen indien noodzakelijk.


Neem ook even een kijkje op onze website:  www.kinderkamp-witteveen.nl

Voor verdere info kunt u contact opnemen via: kinderkampwitteveen@outlook.com