Gezondheidszorg   

Created by :

Dave Hompes

Location:

Den Haag, Nederland

Kerstversiering Swaenesteijn

We verzamelen geld in om de tuin van het verpleeghuis te kunnen omtoveren tot 1 grote kersttuin. Wil jij ons helpen? Jouw steun waarderen we enorm!

Het jaar 2020 is een jaar wat onze bewoners niet snel meer zullen vergeten. De eenzaamheid toen het huis op slot ging en er geen bezoek meer mocht komen. Niet even je kinderen zien en een knuffel krijgen van ze. Het was een erg eenzame en verdrietige tijd.

Vele grote en leuke activiteiten zijn geannuleerd. En nu zitten we in een tweede golf! En het ziet er naar uit dat ook het groot kerstdiner in het water gaat vallen omdat dit niet mogelijk is wegens de richtlijnen van het RIVM.


Daarom willen wij licht brengen in deze sombere en donkere tijd. De grote tuin van het verpleeghuis willen we een metamorfose geven met kerstverlichting, mooi verlichten en aankleden zodat mensen vanuit hun kamers naar een feestelijke versierde en verlichte tuin kunnen kijken. En natuurlijk er door heen lopen.


Willen jullie onze bewoners steunen met een donatie en zorgen dat wij hun jaar alsnog verlicht en feestelijk kunnen afsluiten.


Wij het personeel en de bewoners zijn jullie hiervoor zeer dankbaar!

€ 0 of € 1.000
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.