Maatschappij   

Created by :

Posthuis Zaanenpark evenement

Location:

Haarlem, Nederland

Kerstsamenzang "on the Air"

Juist nu willen wij graag met jullie de kerstdagen inluiden met een samenzang. Dat kan dit jaar helaas niet in ons mooie park met lichtjes, muziek, zang en gluhwein. Daarom een kerstsamenzang “on the air”! Iedereen kan meezingen vanuit zijn eigen huis via www.kerstzaanenzang.nl.


Kijk ook op de website hoe je een kerstgroet kunt opnemen en delen met de buurt.

Om onze lokale horeca-ondernemers te steunen hebben wij er twee voor jullie geselecteerd. Hier kun je een glaasje en een hapje bestellen om je keel te smeren. www.fivebrothersfat.nl en www.vizmarkt.nl


Buurtevenementen Zaanenpark - HAARLEM Noord

Voor de buurt, door de buurt

Stichting evenementen Zaanenpark organiseert / initieeerd en ondersteund evenementen in er rond het Posthuis in het Zaanenpark in Haarlem-Noord. Er zijn periodiek terugkerende grootschalige evenementen zoals Zomer in de Zaanen en de Kerstsamenzang, Daarnaast ook diverse kleinschalige huiskamer concertjes en theater / cabaret voorstellingen. De stichting ondersteund ook in samenwerking met stichting Posthuis ander soortige buurt doorlopende initiatieven als Buurtsessies, Kaanen in de Zaanen, of incidentele activiteiten als een cultuur cafe of Wijn en Bierproeverij. 


€ 15

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 4 months ago Leuk initiatief!
€5
Anonymous 4 months ago
€10
Anonymous 4 months ago Leuk initiatief!
€5
Anonymous 4 months ago
€10