Julius Kahn

Julius Kahn

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 2.550 of € 2.000
127.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Via het nieuws zal het u ook niet ontgaan dat zich buiten de grenzen van Europa grove mensenrechtenschendingen afspelen. Deze schendingen manifesteren zich in verschillende manieren: veroordeeld worden wegens protesteren tegen het regime van Poetin in Rusland, vervolgd en opgesloten worden als advocaat of journalist in Turkije en uiteraard de vluchtelingencrisis in Syrië. Ik ben zelf advocaat en het feit dat advocaten in sommige landen hun beroep niet kunnen uitoefenen zette me aan het denken. Deze advocaten proberen zich in te zetten voor slachtoffers van het systeem en zijn vervolgens zelf niet meer veilig.


Met de fantastische groep van Run for Human Right Watch (RfHRW) is het een eer om me te mogen inzetten voor het goede doel dat probeert een einde te maken aan deze schendingen. Door verschillende events te organiseren proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen en mensenrechten onder de aandacht te brengen. Bekroning van dit alles is het lopen van de marathon in New York. Door geld te doneren kunt u mij sponsoren, helpt u mee?