Julian naar het WK in Amerika!

Julian naar het WK in Amerika!

Maatschappij

Created by :

Julian naar het WK in Amerika!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 15 of € 3.000
0.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hi everyone!Ik ben Julian Vreeling (18) en ik kom uit Steenwijk. Ik dans in Eindhoven bij CMW Studio onder leiding van Carlton Marks Walden. Ik zit zelf in de megacrew "The CMW Family". Ik train elk weekend met ons team van 40 dansers in Eindhoven.

Ik dans ongeveer 3 jaar nu en droomde er altijd al van om bij CMW Studio te dansen en op de grote wedstrijden te staan met een team. Die droom is zeker uitgekomen en mijn allergrootste droom nu ook! We zijn namelijk 5 maart 1e geworden op HipHop International Netherlands in Tilburg en hebben ons gekwalificeerd voor het de wereldkampioenschappen in Phoenix, Arizona in Amerika! We mogen hier van 4 tot 14 augustus deze zomer Nederland vertegenwoordigen met onze megacrew, maar ook twee andere teams van onze dansstudio hebben zich gekwalificeerd! Dit zijn kleinere teams, "The Fire" en "The Slayerz". 

Echt niet te geloven, dat ik deze zomer de kans krijg om met mijn team op het podium van HipHop International te staan! HipHop International, ook wel de Olympische Spelen van de danswereld genoemd, het grootste hiphop wereldkampioenschap en dit jaar in de zomer van 4 tot 14 augustus in Phoenix, Arizona. De wedstrijd waar de grootste dancecrews van over de hele wereld naartoe komen om tegen ons te strijden om de gouden medaille. Beroemde artiesten komen naar deze wedstrijd kijken en dansers selecteren. Voor een danser als ik is de deelname voor deze wedstrijd een droom die uitkomt. 

Helaas wordt deze deelname niet vergoed door de organisatie. Als dansstudio moeten wij geld inzamelen om deze droom waar te maken. De reis naar Amerika is niet goedkoop en wij moeten dan ook zelf sponsoracties bedenken om al het geld bij elkaar te krijgen. Alleen kan ik dit helaas niet alleen!

Daarom vraag ik uw hulp om mijn droom werkelijkheid te maken. Mijn doel is om minimaal €3000,- op te halen, zodat ook ik mee kan naar het WK in Amerika. Ik vraag hierbij de hulp van ieder die een bijdrage wil leveren. Alle beetjes helpen en alle steun wordt ook heel erg gewaardeerd! 

Ook probeer ik meer acties te doen, zoals optredens, workshops, verkoop en reclamesponsoren. Heeft u een idee om mij te helpen? Just let me know!Ik ga mijn best doen om mijn droom waar te maken, wilt u mij helpen?

Voor alle steun alvast heel erg bedankt!

Lots of love,

Julian Vreeling