Joyce loopt hard voor Ushersyndroom

Joyce loopt hard voor Ushersyndroom

Maatschappij

Created by :

Joyce loopt hard voor Ushersyndroom

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 5.000 of € 5.000
100% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben Joyce de Ruiter en ik heb het Ushersyndroom; een zeldzame progressieve ziekte waardoor ik langzaam doof én blind word. Er is nog geen behandeling mogelijk maar er is hoop, het enige wat ontbreekt is geld! Ik zet mij daarom samen met de vrijwilligers van Stichting Ushersyndroom in voor het werven van donaties waarmee wetenschappelijk onderzoek in het Radboudumc kan worden gefinancierd. De impact van Ushersyndroom op mijn leven is groot. Hardlopen helpt mij zowel geestelijk als fysiek fit te blijven. Ik loop daarom samen met mijn vrienden diverse hardloopevenementen. 15 april was wel een hele bijzondere run tijdens de Bergrace by Night. Voor mij een extra persoonlijke uitdaging omdat ik in het donker echt helemaal niets zie en begeleid moet worden door een hardloopbuddy. In aanloop naar en tijdens de Bergrace by Night werd ik gevolgd door Arie Boomsma voor zijn nieuwe programma OverWinnaars wat dinsdag 24 mei om 22.30 uur op Net5 wordt uitgezonden.
Samen kunnen we het proces van doof én blind worden stoppen! Help je mee door het doneren van een sponsorbedrag? Alle beetjes helpen, bedankt!! www.ushersyndroom.nl