Joël vindt dat alle daklozen warm moeten kunnen eten!

Dit is Joël! Hij is 5 jaar. Vorige week kwam hij voor het eerst in aanraking met een dakloze man. En sindsdien heeft hij een missie! Joël vindt dat alle daklozen warm moeten kunnen eten!

Voedsel & water

Created by :

Stichting Straatwijs

Location:

Groningen, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij willen jullie voorstellen aan Joël. Hij is 5 jaar en vorige week liep hij met zijn moeder door onze binnenstad. Voor het eerst in zijn leven zag hij een dakloze man en samen met zijn moeder gaf hij wat geld aan de man en maakte hij een praatje. Dit moment heeft hem behoorlijk aangegrepen en houdt hem sindsdien bezig. Hij bleef vragen stellen als “waar slapen deze mensen, mama?” “krijgen deze mensen wel eten mama?”


We ontvingen een bericht van zijn moeder of wij samen met Joël iets voor deze groep mensen willen doen. Natuurlijk willen we dat!


Samen met Joël zijn we in gesprek gegaan met de HEMA (Herestraat). Veel daklozen eten maar een paar keer per maand warm en het plan is om eetbonnen te gaan uitdelen. De HEMA gaat de bonnen drukken en de doelgroep kan kiezen uit stamppot of pasta


Beste mensen, we zouden het TOP vinden als jullie deze actie van Joël willen steunen en dat ook daklozen regelmatig van een warme maaltijd kunnen genieten. Joël heeft zelf de eerste 25 euro van zijn zakgeld ingelegd!


Namens Joël alvast heel erg bedankt!