Wens   

Created by :

Joanne de Jong

Location:

Oldebroek, Nederland

Voor mijn PTSS en autisme wil ik graag een hulphond. Dit verkort mijn afstand tot de sociale buitenwereld en helpt mij mijn zelfvertrouwen en zelfbeeld te laten groeien!

Beste lezer,


Mijn naam is Joanne de Jong, 22 jaar oud en ik ben woonachtig in het Gelderse Oldebroek, geboren en getogen in het Overijsselse Steenwijk. Deze brief stuur ik u omdat ik een hulphond wil aanschaffen en u om een gunst wil vragen.


Sinds kort ben ik gediagnosticeerd met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) en PTSS. Vooral de PTSS is erg op de voorgrond aanwezig. In de praktijk uit zich dit in extreem wantrouwen in de medemens, niet goed om kunnen gaan met mannen, angst/paniekaanvallen en hevige nachtmerries.

Doordat er ook nog autisme aanwezig is, kan ik het allemaal moeilijk aan. Ik durf dingen niet goed aan te geven, vermijd sociale gelegenheden en kom mede hierdoor in een sociaal isolement terecht. 


Om met deze problemen aan de slag te kunnen wil ik graag een hulphond. Deze hond is 24/7 bij mij en kan mij helpen in sociale situaties, mij wekken uit nachtmerries, mij rust geven als ik angstig ben, helpen met de dagelijkse structuur en het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfrespect. Door hierbij hulp te krijgen, kan ik ‘s nachts beter en langer slapen waardoor ik overdag genoeg energie over heb om andere dingen te kunnen doen die op dit moment niet lukken. Denk hierbij aan een vereniging, hobby’s, werk, buiten zijn enz. 


Nu is zo’n hond best duur. Niet alleen de aanschaf en het onderhoud, maar vooral de opleiding kost veel geld. Helaas leef ik van een uitkering en heb ik het enorme bedrag van ca. €20.000 niet zelf in mijn bezit. Daarom vraag ik u om een gift. 

Kunt u mij helpen met het realiseren van mijn droom waardoor ik kan re-integreren in de maatschappij en mezelf kan leren ontdekken?

Alvast hartelijk dank,


Met vriendelijke groet,


Joanne de Jong


€ 4.485 of € 15.000
29.9% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.