JGM Renovatie Moluks Kerkgebouw Fase 2

JGM Renovatie Moluks Kerkgebouw Fase 2

Maatschappij

Created by :

Jajasan Geredja-Geredja Maluku Krimpen a/d IJssel

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 2.574 of € 21.950
11.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Sinds 30 januari 2017 is Fase 1 van de renovatie van het Moluks kerkgebouw in volle gang. Het kerkgebouw wordt wind- en regenbestendig gemaakt en asbest wordt verwijderd. Fase 1 zal eind maart worden afgerond.

Fase 2 staat gepland voor april t/m juni. Tijdens Fase 2 zullen o.a. de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: het uitvoeren van schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten, het vervangen van het systeemplafond, het plaatsen van de keuken en sanitair en het leggen van vloerbedekking. De materialen die bekostigd moeten worden zijn begroot op EUR 25.000,-. Het werk zal zo veel mogelijk worden uitgevoerd door vrijwilligers.

Naast de mogelijkheid om te doneren via Whydonate.nl is het ook mogelijk om rechtstreeks te doneren via de JGM renovatierekening. Om een compleet beeld te laten zien van wat er aan donaties is ontvangen, zullen de donaties die via de JGM renovatierekening zijn ontvangen in mindering worden gebracht op de beoogde EUR 25.000,- die op de teller van Whydonate.nl is weergegeven. Tot nu toe is er in totaal EUR 4.269,- gedoneerd.

Met uw bijdrage kunnen wij het kerkgebouw weer openstellen voor de Molukse gemeenschap in Krimpen aan den IJssel.