JGM - Nachtradio voor de Molukse Kerk in Krimpen a/d IJssel

JGM - Nachtradio voor de Molukse Kerk in Krimpen a/d IJssel

Maatschappij

Created by :

Jajasan Geredja-Geredja Maluku Krimpen a/d IJssel

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 393 of € 1.500
26.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 juni organiseerd Stiching Molukse Kerken nachtradio bij RTV Krimpenerwaard te Bergambacht. Tijdens deze nacht (van 00:00 to 08:00 uur) zullen diverse presentatoren 8 uur aaneen radio verzorgen. Een radionacht met als doel het werven van fondsen voor het renovatieproject van de Molukse Kerk in Krimpen aan den IJssel. A la 3FM Serious Request kunnen de luisteraars in ruil voor een donatie een verzoeknummer aanvragen.

In het omschrijvingsveld kun je de titel van je verzoeknummer kwijt, alsmede je naam en woonplaats. Mochten er teveel verzoekjes binnen komen om binnen de 8 uur te draaien dan behoudt de redactie zich het recht voor om te loten.

Maar er is nog meer te beluisteren deze nacht. Zo is er de Top 25 Maluku Music holland die geheel door de luisteraars zal worden samengesteld. Middels bijgevoegde link kan een ieder zijn Top 3 doorgeven. Op basis van alle inzendingen zal de Top 25 worden samengesteld. Stemmen kan tot en met 5 juni (24:00). Gedurende de nacht zullen we de Top 25 integraal uitzenden.

Hoe je Top 3 in te zenden? Dat kan via bijgevoegde link: http://goo.gl/forms/qHfFq9z8YREXKTL82

Echter, we zijn er nog niet. De redactie richt zich ook op interviews met sportlieden/muzikanten en aandacht voor o.a. Moluks literair leven, kookkunst, lifestyle, de zomeragenda van Molukse evenementen en semi akoestische optredens.

RTV Krimpenerwaard is landelijk via hun website te beluisteren middels stream: klik op de button "Luister Live".

In de ether via 106.6MHz.

In Bergambacht, Ammerstol en Schoonhoven (Ziggo) 102.9MHz.

In Berkenwoude, Lekkerkerk, Vlist, Krimpen aan de Lek, Stolwijk en Haastrecht (Rekam) 98,3MHz.