JEUGD PROMCONCERT DOOR MUZIKAAL TALENT

JEUGD PROMCONCERT DOOR MUZIKAAL TALENT

Maatschappij

Created by :

JEUGD PROMCONCERT DOOR MUZIKAAL TALENT

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 167 of € 750
22.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij, het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie uit Boxtel, willen nieuw en jong muzikaal talent een podium bieden. In de leeftijdscategorie 8 tot 15 jaar hebben verschillende danseressen, zangers, zangeressen en muzikanten inmiddels auditie gedaan voor een vakjury. Op 9 en 10 december a.s. gaan wij een grote liveshow geven waarbij alle solisten hun talenten laten zien!

Muziek is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Op deze manier willen wij hen motiveren ermee door te gaan en zo ook aan andere kinderen te laten zien dat muziek maken ontzettend leuk is.

Natuurlijk zijn aan een groot evenement als dit flink wat kosten verbonden. Bijvoorbeeld de aanschaf van bladmuziek, kleding, decor, licht en geluid, podium en aankleding van de zaal.

Heeft u net als wij een hart voor muziek, laat dit dan blijken door een donatie aan ons evenement! Alle bedragen, groot of klein, zijn van harte welkom.

Als tegenprestatie voor de hoogste donatie bieden wij een VIP-arrangement aan voor 4 personen voor een van de shows.

Laat uw naam en e-mailadres achter, zodat we contact op kunnen nemen met de hoogste bieder.

Hartelijk dank voor uw donatie!