Jeroen Beeksma Tournament 2018

Ter ere van Jeroen Beeksma wordt op 22 en 23 december het Jeroen Beeksma Tournament georganiseerd. Doel van het Tournament is zoveel mogelijk geld ophalen voor het UMCG kanker research fonds in Groningen. Doneer en help mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte!

Gezondheidszorg

Created by :

Jeroen Beeksma Tournament

Location:

Heerenveen, Nederland

€ 1.680 of € 2.222
75.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Jeroen Beeksma was een fanatiek en begenadigd IJshockey speler. Vanaf de jeugd speelde Jeroen bij de Flyers in Heerenveen om in 2015 de overstap te maken naar de Frisian Bombers. Helaas speelde hij ook een oneerlijke wedstrijd welke hij niet kon winnen. Na een lang ziekbed overleed Jeroen op 2 juni 2018 aan de gevolgen van een kwaadaardige hersentumor. Met zijn positieve instelling is Jeroen tot het laatste moment een voorbeeld voor velen geweest. Ter ere van Jeroen wordt op 22 en 23 december het Jeroen Beeksma Tournament georganiseerd. Doel van het Tournament is zoveel mogelijk geld ophalen voor het UMCG kanker research fonds in Groningen. Doneer en help mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte!