Ik ren voor Bert

Binnenkort doe ik mee aan de Wereldrun voor het goede doel. Ik ga de 12 kilometer zo hard mogelijk lopen voor Bert (MAF). Mijn doel is de 12 kilometer onder de 48 minuten te rennen, waar ik nog flink voor zal moeten trainen. Als ik het niet haal, leg ik zelf 10% van het gedoneerde bedrag bij.

Noodhulp

Created by :

Jasper van de Kamp

Location:

Utrecht, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Hallo vriend, familielid of andere kennis! Wat leuk dat je op mijn pagina bent terecht gekomen.


Ik doe mee met de Wereldrun omdat ik het heel leuk vind om hard te lopen, maar bovendien omdat ik graag geld op wil halen voor het goede doel.


MAF is één van de goede doelen waar de run voor is, en dan specifiek piloot en goede vriend Bert Visscher. Ik ken Bert al sinds we samen op de basisschool zaten. Hij is al zijn leven lang gedreven om zich in te zetten voor hen die het moeilijk hebben. Met een no-nonsense mentaliteit, vele dingen ervoor opgevend, is hij die droom aan het verwezenlijken. Hij doet het door het te combineren met een andere passie: vliegen. Met MAF kan Bert mensen in onbereikbare gebieden bereiken met medicijnen, noodhulp en medisch personeel. Zo kan hij hoop brengen in hopeloze situaties. Ook Koen en Petra doen dit, door bij te dragen in de strijd tegen het analfabetisme.


Dit is de reden dat ik meedoe, en ik hoop dat jij een steentje bij wil dragen door mij te sponsoren en zo bij te dragen aan het goede werk van Bert, Koen en Petra.


Om mijn deelname extra kracht bij te zetten, zal ik proberen zelf ook te vliegen, namelijk door de 12 kilometer binnen 48 minuten te overbruggen. Als dit niet lukt, zal ik uit eigen zak 10% van het opgehaalde bedrag bijdragen voor MAF.


Heel erg bedankt voor jouw donatie! JasperVoor meer info over Bert en MAF, zie: http://www.visschervliegt.nl/

Voor meer info over Koen en Petra's werk, zie: https://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/koen-en-petra-den-hartogh/

Zo nu en dan zal ik via deze pagina een update geven, in elk geval na de race.