Janelle runs for Human Rights Watch

Op 4 November ren ik de NY marathon samen met 39 andere sportieve deelnemers. Naast het trainen voor het succesvol afleggen van de 42 km, probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor het werk dat Human Rights Watch doet ter bescherming van de Rohingya. Ik reken daarbij ook graag op uw steun!

Mensenrechten

Created by :

Janelle de Ruiter

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run for Human Rights Watch

Op 4 November ren ik de NY marathon samen met 39 andere sportieve deelnemers. Naast het trainen voor het succesvol afleggen van de 42 km, probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor het werk dat Human Rights Watch doet ter bescherming van de Rohingya. De Rohingya worden, na jarenlange discriminatie, onderworpen aan een etnische zuivering in Birma. Deze situatie heeft al 671,000 Rohingya op de vlucht heeft doen slaan. Human Rights Watch zet zich in om onderzoek te doen naar en te rapporteren over deze situatie. Door middel van verschillende evenementen probeer ik, samen met de 39 andere deelnemers, zoveel mogelijk geld op te halen om dit goede doel te kunnen steunen. Ik reken daarbij ook graag op uw steun!