Ivan Arts loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Ivan Arts loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Maatschappij

Created by :

Ivan Arts loopt voor het Fonds Slachtofferhulp

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.782 of € 650
274.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Het Fonds Slachtofferhulp vindt dat de juiste hulp voor iedereen beschikbaar en vindbaar moet zijn. Daar draag ik elke dag aan bij en op zondag 17 september in het bijzonder. Ik verheug mij er enorm op om met een groep van 30 betrokken bedrijfsvrienden, zakenrelaties en hulpverleners geld in te zamelen voor het Pieter van Vollenhoven Noodfonds.

Maar ik kan dat niet alleen. Steun mijn actie en help slachtoffers die in acute nood verkeren.

Hoofdsponsor: LetselVerhalen

De professionele letselschadejuristen van LetselVerhalen behartigen de belangen van slachtoffers bij hun letselschadezaak en bij het claimen van letselschade door heel Nederland. Wij verzorgen het gehele juridische- en financiële traject, zodat de cliënt ontzorgd wordt en zich volledig kan focussen op het herstel. Bij LetselVerhalen staat de cliënt centraal, wat hij of zij heeft meegemaakt is persoonlijk en uniek, dat begrijpen wij. LetselVerhalen omarmt de maatschappelijke doelstelling van het Fonds Slachtofferhulp en ondersteunt mijn loopuitdaging voor het Pieter van Vollenhoven Noodhulpfonds.

Ik wil Judith Dingemanse, Directeur LetselVerhalen enorm bedanken voor deze steun.