Created by :

Levend Water

Location:

,

Ironman Kalmar: Bart zweet de triathlon voor het goede doel!

Motivation

Bart gaat het doen: de Ironman Kalmar triathlon! Dat is niet zomaar een marathonnetje, maar een topprestatie van bijna 4 km zwemmen met 180 km fietsen én een hele marathon van 42 km. En jij kunt meedoen, door hem aan te moedigen met een mooi sponsorbedrag. De hele opbrengst gaat naar de pastorie in Enkhuizen.
Bart gaat het doen: de Ironman Kalmar triathlon! Dat is niet zomaar een marathonnetje, maar een topprestatie van bijna 4 km zwemmen met 180 km fietsen én een hele marathon van 42 km. En jij kunt meedoen, door hem aan te moedigen met een mooi sponsorbedrag. De hele opbrengst gaat naar de pastorie in Enkhuizen.

Ironman Kalmar (Zweden) is een bij atleten populaire triathlon. Bijna 4 kilometer zwemmen in de Oostzee, 180 kilometer wielrennen over het eiland Öland en 42 kilometer hardlopen door de stad Kalmar. En dat allemaal op 1 dag!


Zaterdag 15 augustus 2020 had het zover moeten zijn, maar vanwege corona is Ironman Kalmar een jaar uitgesteld. Bart zal al die maanden blijven trainen, want die finish op het marktplein in Kalmar wil hij natuurlijk halen! 

Onderschat deze prestatie niet. "Dit is niet zomaar een marathonnetje," waarschuwt Bart, "dit is wel even wat groter."


Moedig Bart aan en sponsor hem! Het hele bedrag schenkt hij aan de kerk Levend Water in Enkhuizen. Die kerk, waar Bart lid van is, heeft sinds kort weer een predikant: Jan Hooiveld. Die kan met zijn gezin natuurlijk niet achter het kerkorgel wonen en daarom is er een pastorie gekocht. De hypotheek is voor de 40 gezinnen van onze gemeente een flinke financiële last. Die moet zo snel mogelijk afgelost. En daarvoor gaat Bart zich in het zweet werken.


Het hele traject van de triathlon is 226 kilometer lang. Hoeveel is elke kilometer jou waard? O ja, vergeet niet bij je gift een berichtje achter te laten om Bart aan te sporen.


Onze kleine gastvrije kerk Levend Water heeft sinds kort weer een predikant: Jan Hooiveld. Die kan met gezin natuurlijk niet achter het kerkorgel wonen en daarom hebben we een pastorie gekocht. Help! De hypotheek is voor de 40 gezinnen van onze gemeente een flinke last. Die moet zo snel mogelijk afgelost. Helpt u mee?

Help, we hebben een pastorie gekocht!


Levend Water is een kleine gastvrije kerk in Enkhuizen. Binnenkort krijgt onze gemeente weer een eigen predikant, Jan Hooiveld. Die kan met zijn vrouw en twee kinderen natuurlijk niet achter het kerkorgel slapen en daarom hebben we een pastorie gekocht. Help!


De pastorie konden we kopen met een aantal renteloze leningen van particulieren, een hypotheek en wat eigen geld. Voor de ongeveer veertig gezinnen van onze gemeente zijn die leningen een flinke financiële verantwoordelijkheid. Wij zoeken sympathisanten die met een eenmalige of terugkerende gift willen helpen om een flink deel van die leningen zo snel mogelijk af te lossen. 


Waarom zou u ons steunen?

  • U helpt ons om aan onze betalingsverplichtingen te voldoen, zodat dominee Hooiveld en zijn gezin ongestoord in de pastorie kunnen blijven wonen.
  • Uw gift is fiscaal aftrekbaar, omdat onze kerk een ANBI-instelling is.
  • We hebben zelf al 60.000 euro gespaard..
  • Iedereen is altijd welkom in onze zondagse diensten met aansluitend een gratis kopje koffie. Ook mensen die niets kunnen of willen geven.


Hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen?

Van uw gift gaat 95% naar de pastorie. Van elke donatie wordt 5% plus 50 cent administratiekosten ingehouden. 

Een paar rekenvoorbeelden: als u € 25 doneert, gaat daarvan € 23,25 naar de pastorie; van een gift van € 100 wordt € 94,50 aan de pastorie besteed.


Voor vragen kunt u contact opnemen met penningmeester@cgkv-westfriesland.nl


We zijn bijzonder dankbaar voor uw bijdrage. Helpt u mee?


€ 325 of € 10.000
3.3% funded
117 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

theo 18 days ago
€25
23 days ago
€25
2 months ago
€25
3 months ago
€25
theo 18 days ago
€25
23 days ago
€25
2 months ago
€25
3 months ago
€25