Inzamelingsactie voor Albanië

Inzamelingsactie voor Albanië

Maatschappij

Created by :

Inzamelingsactie voor Albanië

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 487 of € 1.000
48.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal!

Begin oktober vlieg ik met een aantal collega’s naar Albanië om vrijwilligerswerk te doen. De levensomstandigheden in Albanië zijn zeer laag vergeleken het Europees gemiddelde, zo ook de medische voorzieningen.

Met onze achtergrond in de zorg denken we een effectieve bijdrage te kunnen leveren door voedselpakketten uit te delen, medisch materiaal te bekostigen en ander materiaal in te kopen voor een aantal projecten. Wij zullen ons gedurende 5 dagen actief inzetten om zo veel mogelijk te helpen!

Wil jij ook graag bijdragen? Klik dan op ‘doneer nu’.

Hoe en waar gaan we helpen?

Psychiatrisch ziekenhuis Elbasan

Het materiaal waar ze nu mee werken is zeer gedateerd en vaak niet hygiënisch. We zullen het ziekenhuis nieuw materiaal schenken. Ook zullen we activiteiten organiseren die de patiënten stimuleren zich te ontwikkelen. Om te zorgen dat ons initiatief voort blijft leven geven we voorlichting aan de medewerkers over het gebruik van de materialen en het doel van de activiteiten. Zo krijgt elke cliënt(!) Haldol depot, als hier even geen geld voor is wordt deze gerust overgeslagen. Zo bouwen cliënten nooit een spiegel op en zijn dus ook niet (snel) geholpen. Daarnaast is Haldol een sterk middel en lang niet helpend voor elk persoon.

Ziekenhuisafdeling gevangenis Tirana en Kruije

Hier focussen we ons vooral op het materiaal, ook hier bieden we nieuw materiaal aan en zullen we voorlichting geven specifiek gericht op professioneel en duurzaam gebruik van dit materiaal.

Voedselbank Albania

Om de werkzaamheden van de voedselbank te ondersteunen zullen we voedsel inkopen en het persoonlijk rondbrengen bij arme gezinnen. Er zijn veel kinderen afhankelijk van deze acties.

Jouw hulp

Om dit project te realiseren is er geld nodig voor het medische materiaal en het voedsel dat we willen weggeven. Voor één euro kan de voedselbank een kind al twee maaltijden geven! Wij bekostigen onze reis en verblijfkosten zelf, al het opgehaalde geld gaat rechtstreeks naar de projecten.

Bedankt! :-) Kimberly