Inzameling voor herbegraving van een jonge papa

Inzameling voor herbegraving van een jonge papa

Maatschappij

Created by :

Inzameling voor herbegraving van een jonge papa

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 185 of € 2.000
9.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dringend hulp gevraagd!

Joshua Obe geboren op 18 januari 1977 kwam door geweld om het leven op 11 juni 2007. Hij werd beroofd en doodgeschoten! Omdat er op het moment dat hij kwam te overlijden geen verzekering was afgesloten was ik (Edelmila M.) zijn toenmalige partner genoodzaakt hulp in te schakelen bij de gemeente Amsterdam, zodat hij op volwaardige manier kon worden begraven. Nu zijn we 10 jaar verder en moet Joshua Obe opnieuw worden begraven omdat de gemeente niet langer verantwoordelijk wilt zijn voor de kosten van het onderhouden van zijn graf.

Om te voorkomen dat de gemeente zijn overblijfselen op een algemene hoop in een gezamelijke graf plaatst heb ik uw hulp dringend nodig. In mijn eentje lukt niet om het bedrag van EURO 2000,- bij elkaar te krijgen. De Ooster begraafplaats heeft mij 4 weken gegeven om het geld aan hen te betalen. Omdat ik 10 jaar geleden zijn partner was ben ik ook nu verantwoordelijk voor de kosten van het herbegraven. Om de kosten zo laag mogelijk te houden heb ik gekozen voor de optie om hem te laten cremeren. Met zijn as kunnen onze jonge kinderen die zijn achtergebleven op een later tijdstip een mooie sieraad laten maken zodat zij toch iets in handen hebben van hun vader die op veel te jonge leeftijd kwam te overlijden.

Graag wil ik een ieder die dat kan vragen om mij bij te staan in deze trieste en moeilijke tijd. Elke euro is van harte welkom! Vanuit de grond van mijn hart dank ik u bij voorbaat voor uw donaties!