Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Insulin for Life NL

Locatie:

Makeni, Sierra Leone

Dag iedereen!


Wij zijn Insulin for Life Nederland. Mensen met diabetes type 1 leven over de hele wereld en bestrijden deze ziekte elke dag. Gelukkig hebben mensen in de meeste landen toegang tot een medicijn dat hun leven redt: insuline, maar voor veel mensen is het niet vanzelfsprekend dat ze genoeg insuline hebben om te overleven. In landen met beperkte toegang tot voldoende gezondheidszorg, oorlogsgebieden en / of gebieden die te lijden hebben gehad onder natuurrampen is er niet genoeg insuline en sterven er dagelijks mensen!


Maar jij kunt helpen!


Doneer alstublieft uw overgebleven, maar vóór de vervaldatum, diabetesmateriaal en insuline aan ons, zodat we dit kunnen verspreiden naar plaatsen in de wereld waar ze het nodig hebben. Of doneer geld zodat we de materialen kunnen opslaan, pakketten kunnen maken en dit over de hele wereld kunnen verzenden.


Dank u zeer!


Insuline in Sierra Leone raakt op door de COVID-19-crisis. Zonder onze hulp hebben mensen met diabetes type 1 geen toegang tot insuline en worden ze geconfronteerd met dodelijke complicaties. Via pakketdiensten kunnen we insuline naar Sierra Leone sturen, maar dit kost veel geld. Help en doneer!
€ 50 van € 1.000
5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.