Inrichting talentontwikkelingsruimte

Inrichting talentontwikkelingsruimte

Maatschappij

Created by :

Rachna Foundation

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Rachna Foundation
€ 80 of € 15.000
0.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Deze crowdfunding-actie is gericht op een project waaraan Rachna Foundation samenwerkt met het HIV-centrum van Rajkumaren Uma. In dit centrum wonen 23 kinderen die HIV-positief zijn getest. Deze kinderen kunnen nergens anders terecht. Ze zijn door de gemeenschap verstoten, mogen niet naar school en zelfs de dokter wijst ze de deur met angst voor besmetting. Gelukkig slagen Rajkumar en Uma erin om de kinderen te voorzien in hun basisbehoeften.

Op dit moment wordt er een groter pand gebouwd achter het huidige centrum zodat de kinderen meer leefruimte hebben. Nu zijn er maar twee kleine slaapkamers en een kleine zitruimte. Wanneer de kinderen gaan wonen in het nieuwe pand wil Rachna Foundation het oude pand omtoveren tot talentontwikkeling ruimte.

Voor de herinrichting van dit pand en de benodigde materialen is er natuurlijk geld nodig. Daar hebben we jullie hulp voor nodig. Door een kleine of grotere donatie te doen kan jij er voor zorgen dat de kinderen van Rajkumar en Uma de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen en daarmee ook belangrijke stappen kunnen zetten richting een zelfstandig en zelfvoorzienend leven.  

Meer info over Rajkumar en Uma is te vinden op http://www.rachna-foundation.org/projecten/#/rajkumar-uma-1/

De drie stagiaires van Rachna Foundation zullen gedurende de maand december 3 weken in Nepal verblijven, zij zullen hun verhalen en ervaringen delen op de Facebook pagina. Maak van dichtbij mee wat er in Nepal gebeurd en waar jullie geld naar toe gaat door hun blog en filmpjes te volgen: https://www.facebook.com/Rachna-Foundation-1464497323865560/?fref=ts