Noodhulp   

Aangemaakt door :

Ayush Mittal

Locatie:

, India

Doel van deze inzamelingsactie


India is momenteel getuige van een verwoestende tweede covid-golf. Mensen (rijk of arm) hebben moeite om aan basisbehoeften zoals zuurstof te komen. Ziekenhuizen zijn vol en patiënten moeten facebook of twitter gebruiken om medicijnen, ziekenhuisbedden of zuurstofflessen te krijgen.

In deze tijd van crisis willen we in contact komen met mensen die op wat voor manier dan ook willen helpen. Ons doel is om geld in te zamelen om zuurstofconcentrators van medische kwaliteit te kopen en deze te verstrekken aan mensen die in afgelegen plaatsen en dorpen wonen.


De grondsituatie in Uttarakhand (mijn staat) op dit moment is dit: een laag bewustzijn onder dorpelingen heeft geleid tot een mislukte sociale afstand ... bruiloften, begrafenissen en andere bijeenkomsten hebben de casus nog verder vergroot. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis dat een COVID-patiënt met een lage SPO2 kan opnemen, ligt honderden kilometers verderop. De beschikbaarheid van ziekenhuizen ten opzichte van het aantal patiënten is abominabel laag. Ventilatorbedden zijn als onbestaande. Vandaar dat de strategie die kan helpen is 'voorkomen vóór achteruitgang'. We kunnen niet in zo'n korte tijd uitgeruste ziekenhuizen in dorpen creëren, dus we richten ons erop om te voorkomen dat COVID-patiënten verslechteren naar een stadium waarin ze ICU / ziekenhuiszorg nodig hebben. Als patiënten covid-behandelingskits krijgen in de eerste dagen van hun symptomen, hebben ze een veel betere kans om te herstellen in thuisisolatie. Daarom zijn dit de items die mensen op de heuvel van Uttarakhand en afgelegen dorpen dringend nodig hebben:


1. Medicijnkits met vitamines

2. Oxymeters en thermometers van betrouwbare bedrijven

3. Zuurstofconcentrators (voor gebruik in de gemeenschap in dorpen)


Het belangrijkste aspect is dat deze voorraden de meest behoeftige dorpelingen in topografisch moeilijke gebieden bereiken. We hebben vastgesteld dat NGO's betrouwbaar werk doen in Uttarakhand en we zijn ook van plan om de voorraden via de politie van Uttarakhand te sturen om ervoor te zorgen dat ze de beoogde gebieden bereiken.


Ik hoop dat dit helpt om een beter begrip te krijgen van de grondsituatie hier voor iedereen die wil helpen.


Dank u!!


Hoeveel geld hebben we nodig?


  • Doneer alstublieft volgens uw capaciteit en goede wil.
  • Zuurstofconcentrator van medische kwaliteit met een capaciteit van 10 l, die kan worden gebruikt in milde tot ernstige Covid-gevallen, kost tussen de 1000-2000 euro. Door de enorme stijging van de vraag zijn de prijzen altijd in beweging. We streven ernaar om 5-10 van dergelijke machines te doneren aan lokale overheden in dorpen
  • Het doel is om zoveel mogelijk geld te mobiliseren en op basis van onze collectie zullen we doneren.


Kan ik hulp krijgen voor mijn gezin in India?


  • Het doel van deze inzamelingsactie is om geld in te zamelen voor een zuurstofconcentrator en deze vervolgens te doneren aan degenen die dit het meest nodig hebben in afgelegen delen van het land.
  • Als u iemand in India heeft (familie of naaste verwant), laat het ons dan weten. Wij kunnen u helpen bij het verspreiden van het woord. We zouden echter geen financiële hulp of medische machines kunnen beloven.€ 6.791 van € 8.000
84.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.