In de strijd tegen NF

In de strijd tegen NF

Maatschappij

Created by :

In de strijd tegen NF

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 7.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Over deze aandoening ziekte is nog weinig bekend, 1:3000 mensen krijgen hier mee te maken. En het is op de moment nog niet te genezen. Nu is er in Amerika een dokter die heel veel van die fibomen bij mij wil weg wil en kan halen.


Alleen er is 1 maar. Dit kost ons twintig duizend euro en het word niet vergoed. Het grootste gedeelte hebben wij al bij mekaar nu de rest nog. Dan kunnen ze in juli aan de slag om ze bij mij weg te halen. Vandaar hier mijn actie

want iedereen wil natuurlijk het beste. Een goed leven en een goede gezondheid. Wanneer je dan geconfronteerd word met het feit dat je NF1 hebt, dan word alles toch wel even anders. Zeker als je niemand in je directe omgeving hebt, die ook NF heeft reist de vraag wat NF nou is en wat je jezelf staat te wachten? Van uren rondstruinen op het internet, om informatie te vinden over deze aandoening, word je al helemaal niet vrolijk. Er zijn natuurlijk tientallen instanties en goede doelen die zich bezig houden met de ons bekende ziektes en aandoeningen, maar Neurofibromatose is hierin een grote Onbekende. 
Wat Ik hier aan over hou gaat naar stichting NF. Het is dus ook weer goed voor de stichting.