Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Rick Knopper

Locatie:

Zuid-Holland, Nederland

Geachte lezer, Ik zou graag mijn Autorestauratie bedrijf beginnen hierover leg ik meer uit in de beschrijving. Alvast bedankt!

Geachte lezer,


Eerst zal ik iets over mezelf vertellen. Mijn naam is Rick, ik ben 17 jaar oud en ik volg een opleiding tot Eerste Autotechnicus. Sinds mijn 3de jaar leerde mijn grootvader me alles wat hij weet over auto's (meestal oldtimers) en repareerde ze in onze eigen garage.

Ik droom al jaren lang over het zelf repareren van oldtimers en ik zou er graag mijn beroep van maken en mijn eigen bedrijf beginnen.

Omdat het nodig is om ervaring op te doen met het herstellen van oldtimers, zou ik graag een oldtimer willen kopen, die andere mensen voor schroot aan zien en deze helemaal te herstellen. En uiteindelijk de oldtimer in zijn oude glorie terug te brengen. Als deze klaar is, kan ik de auto gebruiken als een portfolio-project voor toekomstige klanten.

Mijn grootvader kan me helpen met het restaureren van de auto (het zal een geweldig project zijn om samen met hem te doen), maar we hebben het budget niet om dat te doen.

Ik zou u willen vragen of u bereid bent me te helpen een old-timer te kopen en de materialen die nodig zijn om deze te herstellen. Het zal me helpen om later autorestaurateur te worden en misschien kan ik ook uw oldtimer in de toekomst herstellen!


Ik wil iedereen van tevoren bedanken!

Vriendelijke groeten,

Rick

€ 0 van € 17.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.