Ik loop voor SUPERHELD Max!

Onze zoon Max is geboren met het 22Q11 syndroom. Max is ondanks de alledaagse uitdagingen een heel vrolijke en tevreden mannetje. Gelukkig hebben we weinig zorgen om Max en hopen wij dat dit in toekomst ook zo blijft Voor veel Papa’s en Mama’s is dit vaak anders, dagelijkse zorgen en een onzekere toekomst. Er is nog veel geld en steun nodig voor onderzoek, studies, voorlichting maar ook voor een leuk dagje uit, steun onze super helden en de stichting 22Q11.

Evenement

Created by :

Djino Hubert

Location:

Bergen op Zoom, Nederland

€ 160 of € 220
72.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik loop voor SUPERHELD Max!

Onze zoon Max is geboren met het 22Q11 syndroom. Max is ondanks de alledaagse uitdagingen een heel vrolijke en tevreden mannetje. Gelukkig hebben we weinig zorgen om Max en hopen wij dat dit in toekomst ook zo blijft. Voor veel Papa’s en Mama’s is dit vaak anders, dagelijkse zorgen en een onzekere toekomst. Er is nog veel geld en steun nodig voor onderzoek, studies, voorlichting maar ook voor een leuk dagje uit, steun onze super helden en de Stichting Steun 22Q11. Lieve sponsoren, Gisteren heb ik de Brabantse wal marathon gelopen. Wat heb ik enorm veel energie gekregen van al de steun. Ik wil jullie namens Max en mij bedanken voor alle donaties. Delen is lief en een donatie is werelds, Gr, Djino en Max