Sport   

Aangemaakt door :

Bike Ability

Locatie:

Den Haag, Nederland

Hallo! Ik ben Vera ter Beest en ik heb een lichamelijke handicap door zuurstofgebrek tijdens mijn geboorte. Van 27 juli tot 27 augustus 2020 fiets ik 2700 km om mijn droom te realiseren: het bikeability fietsfestival. Voor mensen met een fysieke beperking gepland in Den Haag op 27 maart 2021. Volg de uitdaging op FB!Waarom de fietsuitdaging?


Mijn naam is Vera ter Beest en ik heb sinds mijn geboorte een handicap aan mijn rechterzijde. Dat weerhoudt mij er niet van iedere uitdaging aan te gaan. Ik hou enorm veel van fietsen: het geeft mij een geweldig gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid en maakt me enorm gelukkig.


Ik zie veel anderen met een lichamelijke handicap die net zo enthousiast en energiek zijn als ik en net zo graag fietsen als ik. Ze hebben alleen niet altijd de mogelijkheid en sommigen twijfelen of ze het wel kunnen.


Op 27 maart 2021 organiseer ik het Bikeability festival in Den Haag. Een fietsfestival voor lichamelijk gehandicapten. Zo kunnen we elkaar inspireren en motiveren. En Den Haag, Nederland, de wereld laten zien waar we van gemaakt zijn - en dat is niet van suiker, haha-!


Het fietsfestival bestaat uit een markt waar je informatie kunt krijgen over zorg, fietsen en handicap. Er is een testparcours waar je fietsen kunt uitproberen en er zijn twee fietsroutes waar je je voor op kunt geven.


Om dit fietsfestival voor mensen met een fysieke beperking te kunnen realiseren, is geld nodig.


Waarom 2700 km?


Met het fietsfestival wil ik laten zien dat wij, mensen met een handicap, meer kunnen dan anderen en wijzelf denken. Net als iedereen zoek ik graag mijn grenzen op. Daarom deze uitdaging. 27 is een belangrijk getal, omdat 27 maart 2021 het echte fietsfestival voor mensen met fysieke beperking plaatsvindt.


Daarom fiets ik van 27 juli tot 27 augustus 2700 km. Iedere dag start en eindig ik in Den Haag.


Wat kan jij doen?


  1. Onderweg verzamel ik fietsverhalen van mensen met een lichamelijke handicap. Je kunt je daarvoor opgeven.
  2. Je kunt ook een stuk meefietsen
  3. Of zelf een -fiets- uitdaging starten - start een fundraiser hier!
  4. Je kunt ook hier doneren. Woon je in de buurt, dan kom ik als dank even langsfietsen!


Waarom doneren?


Wil jij gelukkig zijn? Hou jij van fietsen/ in beweging zijn? Hou jij van je vrijheid en onafhankelijkheid? Wij, mensen met lichamelijke handicap ook!


€ 686 van € 2.700
25.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.