Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Zeekadetkorps Lelystad

Locatie:

Lelystad, Nederland

Zeekadetkorps Lelystad is voor jongens en meisjes van 11-18 jaar. Lidmaatschap moet voor iedereen mogelijk zijn. Maar soms is de contributie van 15 euro per maand te veel. Daarom: lever je bijdrage zodat we echt alle jongeren een fijne tijd en fantastische avonturen kunnen laten beleven.

Help een jongere aan boord!


Het Zeekadetkorps Lelystad staat open voor alle jongeren vanaf 11 jaar. De contributie bedraagt € 15,00 per maand voor jeugdleden. Dat is bij elkaar 180 euro, exclusief de kosten van het zomerkamp. Daarvoor zijn zij (bijna) alle zaterdag op een prettige manier onder de pannen. In de zomer maken ze een vaartocht van een dag of 8; ook in de voorjaars- en najaarsvakantie wordt er met het korpsschip gevaren. Het (nog aan te schaffen) Korpsschip dient tevens als clubhuis. Helaas is voor sommige gezinnen die 15 euro nou net een beetje te veel. Daarom starten wij deze actie waarin we er naar streven 1500 euro bij elkaar te verzamelen. Voor dat bedrag kunnen 8 kinderen uit gezinnen die het niet zo breed hebben toch deelnemen aan de vele leuke activiteiten en opleidingen die wij onze jeugd aanbieden.

Je bijdrage wordt uitsluitend voor dit doel aangewend. Wij reserveren de binnenkomende bijdrage op een aparte rekeningpost. Op die manier willen we een Fonds creëren dat het mogelijk maakt dat letterlijk alle jongeren lid kunnen worden.


Iedere bijdrage groot en klein is van harte welkom. Wil je anoniem doneren dan kan dat natuurlijk. Vind je het niet erg dat anderen weten dat je bijdraagt, dan komt je naam uiteindelijk op de website te staan in het overzicht Vriend van ZKK Lelystad. Dat is aan jou.


Wij kijken uit naar je bijdrage!


Bestuur Stichting Zeekadetkorps Lelystad

€ 25 van € 1.500
1.7% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.