Noodhulp   

Created by :

Dunya Romih

Location:

, Nederland

Hulphond opleiden

Hey, Ik ben Dunya. Willen jullie mij alsjeblieft meehelpen met het behalen van mijn doel, zodat ik een hondje kan opleiden tot een hulphond die mij helpt om zo fijn mogelijk te kunnen leven? Iedere cent wordt gewaardeerd. Liefs!


PTSS hulphond

Helpen jullie mee?


Hey,

Allereerst zal ik me even voorstellen, én wil ik even zeggen dat ik het redelijk moeilijk vind en vond om een crowd funding op te starten. Omdat ik het moeilijk vind om anderen mensen om een donatie te vragen. Dit doe ik dan ook niet zomaar.

Ik ben Dunya, 17 jaar, en heb heel wat nare dingen meegemaakt, wat al begon toen ik nog erg jong was. Ik ga er liever niet al teveel op in, maar het komt er op neer dat ik elke dag last heb van de dingen die zijn gebeurd, en mede daardoor kan ik ook nog niet op een beschermd wonen plek wonen. Op dit moment zit ik dan ook opgenomen. Maar ik ben wel al aan het kijken voor een fijne en goede vervolg plek. Vaak weet ik niet hoe ik om moet/kan gaan met de vele negatieve gedachten en gevoelens die ik dagelijks ervaar, en vind ik het erg lastig om hulp te vragen en hulp aan te nemen. Want "Ik moet het zelf doen". Ook vind ik het vertrouwen in mensen erg lastig, omdat ik er bijna van overtuigd ben dat ze me toch weer in de steek gaan laten. Ook al hebben vele lieve mensen het tegendeel bewezen. Al mijn hele leven houd ik erg van dieren.  Van honden, vooral. Dieren vind ik zelf betrouwbaarder dan mensen. Ze oordelen bijvoorbeeld niet. Daarom ben ik al maanden aan het kijken of een hulphond wat voor mij zou kunnen zijn. Ik ben erover gaan lezen, heb bij verschillenden mensen en organisaties geïnformeerd. En steeds meer kwam ik tot de conclusie dat dit mij écht zou kunnen helpen. Een maatje, die er altijd voor me is, die me helpt, wanneer ik bijvoorbeeld in een paniekaanval zit, of wanneer ik overprikkeld ben. En ook belangrijk: Een motivatie puntje om verder te gaan. Zoals ik al zei, ik heb al op vele plekken geïnformeerd. En het kwam steeds op hetzelfde neer. De opleiding van een hulphond is duur, heel erg duur. Een hond opleiden tot een hulphond, kost namelijk zo'n 10000 tot 25000 euro. En ik denk dat jullie allemaal wel snappen, dat ik dat geld helaas niet heb. En nogmaals,ik vind het écht moeilijk om deze crowd funding op te starten, maar het is wél nodig. Ieder beetje is goed. Voor ieder beetje ben ik hartstikke dankbaar. En ieder beetje is weer dichterbij mijn droom.

Liefs, Dunya.

€ 10 of € 15.000
0.1% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 6 months ago
€10
Anonymous 6 months ago
€10