Hulphond in opleiding: Frodo

Hulphond in opleiding: Frodo

Maatschappij

Created by :

Hulphond in opleiding: Frodo

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 555 of € 780
71.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Teamwork traject Hulphond Nederland

Recent zijn wij; Eef & Frodo gestart met het Teamwork traject van Hulphond Nederland om Frodo op te leiden tot hulphond.Ik heb een hulphond nodig zodat deze mij kan helpen mijn energie voor de leuke dingen in het leven weer terug te krijgen. Zo kan hij mij helpen bij het aangeven van voorwerpen zoals mijn medicijndoosje, iets simpels als een pen, of zijn eigen riem. Maar ook het uittrekken van sokken, een trui, vest etc. Dit zijn de normale dingen in het leven waar je gewoon zelf controle over wilt blijven houden maar waar ik door mijn erfelijke afwijking, een bindweefselaandoening genaamd Ehlers Danlos, erg veel moeite mee heb.

Hoe werkt het?

Het teamwork traject bij Hulphond Nederland houdt in dat je zelf je hond (mits geschikt) opleidt tot ADL hulphond. Recent zijn wij al begonnen met Module A die ik zelf bij elkaar gespaard heb. Nu vraag ik jullie om te helpen met het bij elkaar krijgen van het geld van Module B zodat wij door kunnen trainen. 

De kosten

Module B kost € 600,-  Maar om deze te kunnen volgen moet Frodo verplicht gecastreerd worden, wat € 180,- kost. 

Een totaal dus van € 780,- euro.