Hulpgoederen voor Liberia

Hulpgoederen voor Liberia

Maatschappij

Created by :

Stichting Liberian in Action NL

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 255 of € 10.000
2.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij hebben een container gereed staan met hulpgoederen om naar Liberia te verschepen. Deze zijn gedoneerd door een ziekenhuis in Enschede. Wij zijn verheugd met de toezegging van een particulier sponsor om de kosten van verscheping van Almelo naar Liberia voor zijn rekening te nemen. Thans vragen wij U bijdrage in de distributiekosten in Liberia. De distributie dient in eigen beheer plaats te vinden teneinde de lokale behoeften buiten de grote steden zelf te kunnen vaststellen en om corruptie uit te sluiten. Als tegenprestatie kunnen sponsoren een aantal houten sieraden van Afrikaanse makelij tegemoet zien.

De eerste verscheping van hulpgoederen vond plaats in het kader van het verstrekking van hulpmiddelen bij de bestrijding van de Ebola crisis die ook in Liberia om zich heen sloeg. Samen met de giro 555 actie werden deze hulpgoederen kosteloos door het marineschip “Karel Doorman” meegenomen en gelost in de haven van de hoofdstad van Liberia. De goederen zijn vervolgens persoonlijk gedistribueerd door de voorzitter van stichting LIAN, Belloh Williams.