Hulp voor La Vie en Rose

Hulp voor La Vie en Rose

Maatschappij

Created by :

Hulp voor La Vie en Rose

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 915 of € 7.000
13.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben Margot en organiseer al 4 jaar lang leuke activiteiten voor alleenstaanden in Alkmaar eo. Ik weet als single dat je zuinig moet leven en niet te veel geld hebt om uit te gaan.  Mijn bedoeling was daarom een leuke uitgaansmogelijkheid creëren voor singles, lage instap, weinig entree en voor mij dus weinig winst. Ik vind het belangrijk dat men een leuke avond heeft, andere mensen ontmoeten, lekker kan dansen en genieten van de muziek, hapjes en de sfeer.

Dit is altijd net aan goed gegaan, elke keer kwam ik net rond, iets over of iets te kort. De eerste jaren organiseerde ik de party's en kon ik nog wat investeren in flyers, reclame en banners, maar toen trok de belastingdienst aan de bel. Als startende ondernemer krijg je startersaftrek maar dan moet je wel winst draaien.

Ik kreeg belastinggeld terug op de aanschaf van de spullen, DJ, zaalhuur, hapjes en de drankjes die ik hier en daar aan vaste klanten gaf. Ik kwam dus uit per avond, helaas maakte ik geen winst. Ik heb dus geen belastingen hoeven te betalen, over niets. Dit vond de belastingdienst niet goed en daarom moet ik nu over de eerste 2 jaar € 7.000,00 terug betalen.Ik heb om een betalingsregeling gevraagd, ik hoop dat dit mogelijk is. Anders ben ik genoodzaakt mijn auto te verkopen.

Op de party's zijn vele vriendschappen en liefdes ontstaan. Dat is natuurlijk heel erg mooi. 1 keer kom je naar een feestje en helaas zie ik je daarna niet meer terug. Heel erg fijn voor degene die snel een match vinden, maar voor mijn business helaas niet. Ik moet dus gedwongen stoppen met organiseren, het geld ophoesten en zo spoedig mogelijk aan de belastingdienst terug betalen. Ik heb het organiseren met heel veel plezier gedaan, een hobby die mij zo af en toe wat geld heeft gekost, maar alle lovende woorden en lieve mensen om mij heen maakte het voor mij zo geweldig leuk. Maar € 7.000.00 gaat mij van het hart en brengt mij in heel veel problemen, dat wil ik het liefst voor zijn!! 

Hiervoor wil ik jullie om hulp vragen.Ik heb het geld niet liggen, kan dit niet betalen maar daar heeft de belastingdienst geen boodschap aan.Willen jullie mij helpen?Doneer wat je wilt missen, ik ben er heel erg blij mee en hoop dat ik samen met jullie, trouwe lieve klanten het bedrag van € 7.000,00 kan halen.

Ik nodig jullie daarom uit om op zaterdag 21 januari mijn laatste party in Victorie Plaza Fitness in Alkmaar bij te wonen.Hier mogen jullie ook doneren in de daarvoor bestemde bus bij de entree!!Dank je wel voor jullie hulp en tot zaterdag 21 januari 20:30 uur!!