Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

elena shevchenko

Locatie:

Germering, Duitsland

Help me alsjeblieft het boek te publiceren, het idee om een ​​boek te schrijven ontstond een paar jaar geleden. Ik wilde een roman schrijven die het leven van meisjes zou veranderen. Maar wat kan ik je vertellen? Wat te leren? Nou, er waren relaties, nou, ze gingen uit elkaar — de gebruikelijke verhalen die niemand zullen verrassen. Heb je iets bedacht? Het werkte niet, omdat er toen geen levenservaring was. 

In de lente van 2021 gebeurde er iets. Op het eerste gezicht een romantisch verhaal. Hij is een gewone man die onmiddellijk leek "zijn eigen". Ik ben een kwetsbaar meisje dat altijd op zoek is naar liefde en eindelijk geluk wil vinden. En het lijkt erop dat dit precies hem is. Degene met wie ik verder zal gaan in het leven.


Maar met deze man, en met mij, bleek alles niet zo te zijn. 


Ik raakte betrokken bij een verhaal waarin ik normale relaties verwarde met abyuz en gaslighting. En als gevolg daarvan verloor ik zoveel vertrouwen in mezelf dat ik mezelf als een nonentiteit beschouwde. En die man, perfect, correct en wijs. Ik leefde in een fictieve wereld waar ik een schuldige zondaar was, en hij was een heilige die me naar het ware pad leidt. Maar dit alles bleek een grote fictie te zijn.

Het kostte me zes maanden om te beseffen wat er gebeurd was en weer vertrouwen in mezelf te krijgen. En nog een jaar om een boek te schrijven.

Nu is het een desktop boek voor meisjes en zelfs mannen. Het gaat niet alleen om misbruik, maar ook om fouten in relaties die we maken.

Waarom heb ik het geschreven?


Er zijn duizenden meisjes zoals ik. Ze zien het verschil niet tussen ware liefde en consumentenhouding, emotioneel geweld. En het is enger dan het lijkt.

Dergelijke relaties doden persoonlijke grenzen, zelfvertrouwen, leiden tot depressie en zelfs zelfmoord. Dit zijn slachtoffers en het is moeilijk om hen te helpen. Zolang ze verliefd zijn, lijkt het erop dat deze persoon perfect is, en emotioneel geweld is de norm.


Daarom heb ik dit boek geschreven.


Ik wil dat zo weinig mogelijk meisjes weten wat misbruik is. En degenen die erin zitten, verbraken de verbinding sneller, overleefden de pijn gemakkelijker en keerden terug naar het normale leven.

Zodat ze zich de regels van relaties herinneren die ik heb afgeleid, en beginnen zichzelf, mannen, gevoelens en het leven anders te behandelen.


Hoe kan ik u helpen?

Om dit boek te kunnen publiceren is de hulp van een heel team nodig: een redacteur, een illustrator en een lay-outontwerper. Dit alles vereist geld. Daarom is de eenvoudigste en meest effectieve manier om mij te ondersteunen financieel.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.