Houd de jeugd in beweging

De Badminton Vereniging Lemmer ziet graag dat alle kinderen uit Lemmer en omstreken kunnen sporten en houden het zo laagdrempelig mogelijk. Door uw donatie ondersteunt u de Badmintonvereniging Lemmer. Zij zorgen dat ieder jeugdlid in clubkleding kan spelen. dat ze deel kunnen nemen aan de diverse activiteiten in deze sport. U geeft ze die kans.

Sport

Created by :

Badminton Vereniging Lemmer

Location:

Lemmer, Nederland

€ 115 of € 2.000
5.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Houd de jeugd in beweging

Houd de jeugd in beweging Sport voor alle kinderen uit Lemmer en omstreken? Dat kan bij Badminton Vereniging Lemmer. Steun de jeugd van onze vereniging en hou ze in beweging. Iedereen is bij ons gelijk. Dat benadrukken we door in ons eigen tenue te trainen en wedstrijden te spelen. Met uw donatie schaffen we kleding aan en organiseren we sportieve activiteiten. Iedereen (vanaf 7 jaar) is welkom bij Badminton Vereniging Lemmer. Wij zijn een toegankelijke vereniging. Ons clubtenue versterkt ons saamhorigheidsgevoel en zorgt voor herkenning. Onze visie is dat ieder kind moet kunnen sporten en deelnemen aan diverse toernooien en activiteiten. Eenmaal per jaar houden we clubkampioenschappen. Gedurende het jaar organiseren we diverse toernooien voor onze jeugdleden en is er een leuke en sportieve afsluitdag (dit jaar een hilarische speurtocht nieuwe stijl met naderhand gezellig samen eten). Is het speelseizoen in de zaal ten einde, wijken we uit naar het strand. Daar spelen we speedminton en andere strandspellen. Hierbij is iedereen welkom: lid of geen lid, plezier staat voorop! Onze jeugd geniet, dus wij genieten. We willen graag nieuwe tenues voor onze jeugd aanschaffen. Helpt u mee? Als dank bent u van harte welkom 3 x mee te spelen bij onze club en sfeer te proeven.

 

Activiteit gezamenlijk zelf eten koken als afsluiter van het speelseizoen.