Hidde Tjallingii

Hidde Tjallingii

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 605 of € 2.000
30.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mijn eerste marathon rennen op één van de meest sensationeelste plekken op aarde. Het is een droom die werkelijkheid wordt op 5 november 2017. 

In mijn ogen is rennen voor Human Rights Watch een unieke kans om mijn sportieve prestaties te koppelen aan een maatschappelijk relevant thema. 

Human Rights Watch heeft een verantwoordelijke en uitzonderlijke positie in de wereld. Door actuele maatschappelijke vraagstukken zoals de toegenomen populariteit van populistische politiek, vluchtelingenproblematiek en aanhoudende oorlogen zijn de werkzaamheden van Human Rights Watch relevanter dan ooit. Door hun sterke betrokkenheid heeft Human Rights Watch invloed op dergelijke internationale kwesties. 

Wereldwijde problematiek die voortkomt uit klimaat verandering is daar ook een relevant en actueel voorbeeld van. In een wereld met een sterke focus op economische welvaart brengt Human Rights Watch inzichtelijk hoe en waar mensen rechten geschonden worden door de vergaande gevolgen van klimaat verandering. 

Dit jaar zal ik een boodschap uitdragen waar ik achter sta, bewustzijn creëren en mij sterk maken voor de internationale gemeenschap. Gedurende eerdere activiteiten heb ik dit als zeer positief en leerzaam ervaren. Ik kijk daarom erg uit naar het aankomende jaar en zal, letterlijk, mijn beste beentje voorzetten voor Run for Human Rights Watch!