Created by :

griet monkerhey

Location:

,

Het Vieren van Mijn Reis Rond de Zon... Iktä, Äarde in balans,

Motivation

Op vrijdag 26 februari 2021 vier ik mijn 45ste levensjaar, de aanloop naar mijn nieuwe ronde rond de zon is elk jaar weer anders, maar wel altijd voelbaar


Tot mijn 40ste levensjaar vierde ik mijn verjaardag op de traditionele manier, een feestje, een etentje, veel eten, drinken,...


De laatste jaren wordt mijn leven steeds eenvoudiger, ik vier mijn verjaardag anders.


en dit jaar al helemaal anders,


Ik draag dit project van Ïkta, de Aarde terug te geven aan de indigenous, een bijzonder warm hart toe en ik gun het de inheemse stammen zo dat ze hun geboortegrond terug mogen krijgen.


Ik durf te vragen, ik durf jullie uit te nodigen om te doneren, om te doneren en het land terug te geven aan de inheemse bevolking.

100 hectare grond die voor de 4 stammen die hier wonen een enorme betekenis hebben.


Ik hoef zelf geen bloemen of kransen, maar als jullie dat willen dan kan je via bijgaande link jouw donatie doen voor de AARDE, dit HARTgedragen project.


in diepe dankbaarheid


Griet


Spirious onderdeel van stichting The Rainbow Foundation heeft als MISSIE geld in te zamelen voor de Indigenous wereldwijd, zodat zij met deze gelden hun geboortegrond overal op Aarde terug kunnen kopen en daarmee onze ontwrichte Aarde weer in balans kunnen brengen door hun kennis en wijsheid. Want de Aarde...daar is er maar één van!


Dit is onze tweede crowdfunding. Afgelopen december en januari hebben wij samen met jullie het eerste territorium gecrowdfund, een stuk land van 7 hectare met 63 zoetwaterbronnen in de Sierra Nevada de Santa Marta, Colombia.


Onze tweede crowdfunding noemen wij een GROUNDfunding, omdat wij grond terug gaan geven aan de Aarde zelf. deze GROUNDfunding is ook voor de Indigenous in de Sierra Nevada de Santa Martha, Colombia. De Sierra Nevada is een prachtig natuurgebied, waar de Indigenous leven in diepe verbinding met de natuur, zij lezen de Aarde en horen wat zij nodig heeft. Na een bezoek in 2020 in hun besloten territorium hebben wij veel mogen leren van hen en helaas ook veel leed mogen aanschouwen. De missie is om geboortegrond terug te geven aan de rechtmatige eigenaren in de Sierra Nevada. De rechtmatige eigenaren zijn vier Indigenous stammen, de Kogi's, de Wiwa's, de Arhuaca's en de Kankuamo's, samen zijn zij de beschermers van het Hart van de Aarde. Wij doen hierbij een beroep op jullie HART om SAMEN deze stukken land, for the good of all, terug te kopen voor een Aarde in balans.


Het territorium dat wij nu met jullie willen GROUNDfunden is een berg ter grootte van 100 hectare in de Sierra Nevada die zeer belangrijk is voor de Inheemse stammen die daar leven om zo de Aarde weer te kunnen herstellen. Die berg is onrechtmatig van hen afgenomen en nu in beheer van meerdere eigenaren, van overheid en mijning, tot boeren en cocaineoplantages... Allen putten zij het land volledig uit. De Kogi's, Wiwa's, Arhuaca's en de Kankuamo's zullen ook deze berg weer volledig in balans kunnen brengen, terug naar het oorspronkelijke als de berg weer in hun beheer komt.


Hier profiteert de hele Aarde van. 

Niets staat los van elkaar, alles is verbonden.


Deze berg ter grootte van 100 hectare heeft een waarde van 395.000 euro. Wij dachten: "jeetje dat is veel geld", maar we mogen allemaal groter durven denken voor het collectief, voor de Aarde. Alles is er namelijk al, het hoeft alleen nog maar gemanifesteerd te worden hier op Aarde. We mogen SAMEN die nieuwe aarde creëren, samen gaan staan voor de Aarde. Geld is een uitwisseling van energie en als er echt vanuit het HART wordt gedoneerd, zal niet alleen de berg teruggeven kunnen worden aan de Indigenous en daarmee aan de Aarde zelf, maar ook veel positieve, helende energie over de Aarde rondgaan.


Spirious werkt nauw samen met stichting Gunnekun. Gunnekun is een stichting die is opgericht door de Indigenous zelf in de Sierra Nevada de Santa Marta om hun territoria te beschermen en daarmee hun erfgoed. Er is een vrouwelijke presidente aangesteld voor deze stichting, dit is een wijze Arhuaca vrouw. Zij zorgen samen voor de flora en fauna, maar ook voor hun dorpen, voor plaatselijke economie, de kinderen en onderwijs. Als zij in balans zijn met de Aarde daar, zal deze energie ook doorwerken naar de rest van de Aarde door het spirituele werk wat zij dagelijks doen voor de hele Aarde. Het is een stichting die staat voor het realiseren van eenheid van de verschillende manieren van denken over de hele wereld.De Indigeous en de Aarde zelf zijn jullie zeer dankbaar voor deze hartverbonden GROUNDfunding.


€ 25
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Veerle 2 months ago Happy Birthday Griet, dat je nieuwe levensjaar je verder jouw weg mag wijzen. Lots of love, Veerle
€25
Veerle 2 months ago Happy Birthday Griet, dat je nieuwe levensjaar je verder jouw weg mag wijzen. Lots of love, Veerle
€25