Het Pyjama Pakket

Het Pyjama Pakket voor Kinderpret!

Maatschappij

Created by :

Het Pyjama Pakket

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Het Pyjama Pakket is een actie die is opgezet voor kinderen in het ziekenhuis en voor kinderen uit minder bedeelde situaties.

Onze organisatie is zich bewust van het feit dat er in ons land vele sponsoracties op touw zijn gezet voor deze kinderen en dan voornamelijk in de vorm van kleurboeken of kleurplaten. De meeste bedrijven in ons land zijn daarom ook wel bekend met deze acties en worden hier bijna dagelijks voor benaderd. Helaas gaat deze acquisitie vaak op dwingende en soms zelf agressieve wijze. Met als gevolg dat de veel bedrijven hun vingers niet meer durven te branden aan een deelname van dergelijke kleuracties. Het vertrouwen is verloren. Onze organisatie wil hier weer verandering in brengen door de ondernemers te laten zien dat het ook anders kan!

Wij zetten ons af tegen de vele kleuracties die er zijn door een product aan te bieden aan de zorginstellingen die inhoudelijk vrij zijn van reclame en waar de kinderen ook echt iets aan hebben. Onze actie wordt door de bedrijven al erg goed ontvangen, is interesse in meer informatie en ook al sponsordeelnames. Hier zijn wij heel dankbaar voor echter kunnen wij middels sponsoring alleen niet bieden naar wat ons ideaal is, namelijk maandelijks grote pakketten kunnen leveren aan de zorginstellingen. De producten van onze actie zijn vrij prijzig waardoor de oplage met alleen sponsoring niet heel groot is.

Middels gulle donaties zullen wij nog meer kinderen blij kunnen maken en zullen wij elke maand een identiek product kunnen verzenden met mooie en goede kwaliteit pyjamaatjes en teddyberen. Een pakketje voor een kindje bevat: 1 Pyjama, 1 Teddybeer, 1 reclamevrij kleurboek, 1 etui met allerlei kleuraccessoires en een (her)bruikbare tas.

Onze droom is deze actie uit te breiden zodat Het Pyjama Pakket een op zichzelf staand product wordt met landelijke (h)erkenning. Iedereen heeft wel eens van het product gehoord of kent een kindje die een pakketje heeft ontvangen, dat is het ideaalbeeld van onze organisatie!

Er valt nog zoveel te vertellen over deze actie en onze idealen echter vragen wij u gewoon eens te kijken op onze website. Momenteel zijn wij nog bezig met een mooie en functionele kidspagina en facebookpagina.

Doneer en help ons kinderen blij te maken die het nodig hebben!