€ 0 0%
from € 1.100
closed

Share page on:

Samen zijn we sterk. Als je ouder bent van jaren en je werkzame leven zit er op is het gezegde vaak, moet ik nu achter de geraniums gaan zitten! De babyboom generatie is nog volop inbeweging. Het gaat soms niet altijd zoals je graag zou willen. Maar wij, senioren gaan gewoon door, zolang het kan. Ik ben zoiemand die nog volop ideeën zit en die graag wil delen. Vooral als het gaat om zieke kinderen. Die wil ik helpen.Mijn wens is dat mijn spel uitkomt en een groot succes wordt. Hoe groter het succes, hoe meer wij kunnen doen voor ST. KIKA.

Wij “senioren’’ zijn groots in onze daden. U ook?

Geachte heer/mevrouw,

AUB, lees deze brief en zeg niet meteen nee! Wonderen bestaan nog. Daar geloof ik in.Samen zijn we sterk. Vooral als het om zieke kinderen gaat. St. KIKA wil ik helpen. Mijn naam is Constance Barend Franzani. Na mijn werkzame leven heb ik veel mensen geholpen door o.a. een luisterend oor te zijn voor mijn medemens. Jarenlang heb ik mij ingezet voor goede doelen. Wat ik nu nog steeds doe, op kleine schaal. Daarnaast ben ik gedichten en verhalen gaan schrijven. Gedichten die over het leven gaan. Dit heeft er toe bij gedragen dat ik een inspiratie kaartspel heb gemaakt met de naam

Opkikker: positief denken

Mijn kaartspel geeft een positieve kijk op het leven: Terwijl je het speelt, ontwikkel je een discussie waar iedereen aandacht krijgt. Dit spel wil ik graag uit brengen, maar de kosten ervan zijn hoog. Ik ben aangewezen op mijn medemens. Ik vraag u daarom mijn project te sponsoren. Het spel is, zoals ik het gemaakt heb, nog nooit eerder gemaakt. Zakelijk en privé is het een bijzonder cadeau. Voor uw personeel, of bv in een kerstpakket. U begrijpt dat mijn spel een succes moet worden, speciaal voor de kinderen. Even niet achter de computer, tablet of mobil, maar gezellig met elkaar een positief spel spelen. Spelenderwijs zet u zich ook in, voor het goede doel. Mooier kunnen wij het met elkaar niet maken in deze onzekere wereld. Kinderen hebben de toekomst, ook zieke kinderen. En daarom help ik graag. U ook, dat weet ik zeker. Om te beginnen vraag ik u een bedrag voor de start van mijn spel. €1100.- Doet u mee? Ik ben u zeer erkentelijk voor uw gebaar en heel erg dankbaar. Stichting Kika krijgt alle gegevens zodra ik het spel klaar is. Alle informatie wordt dan ook op hun site geplaatst. Op mijn site www.mozaiek-art.com ziet u al mijn kunstwerken. Bij verkoop gaat de opbrengst ervan ook naar St. KIKA.

Hartelijke groet Constance