Maatschappij   

Created by :

Paul van den Bergh

Location:

Leiden, Nederland

Samen sterk voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel!

Wij zijn Florian, Quinn, Milan, Paul en Chandler, eerstejaars studenten Commerciële Economie.Wij zamelen geld in voor de Edwin van der Sar Foundation! De EVDS-Foundation is een organisatie die mensen met niet-aangeboren hersenletsel helpt en ondersteunt op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.

De Edwin van der Sar Foundation is een organisatie die mensen met niet-aangeboren hersenletsel helpt en ondersteunt op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Dit doen ze door middel van verschillende projecten, zo doen ze bijvoorbeeld beweegoefeningen met ouderen, helpen ze jongeren om een baan te zoeken en voorzien ze scholen van een veilige fietsomgeving.


Jaarlijks lopen 140.000 mensen hersenletsel op met verschillende beperkingen als gevolg, hierdoor moeten ze hun leven opnieuw en anders vormgeven. Wij willen er samen met de Edwin van der Sar Foundation voor zorgen dat deze mensen ze goed mogelijk herstellen en weer volop mee kunnen doen in de maatschappij.


Het doel dat we voor ogen hebben is het ophalen van een bedrag van €4.000! Wij hopen dit mooie bedrag te kunnen ophalen om zo de Edwin van der Sar Foundation te kunnen helpen met hun projecten, hier kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken!

€ 0 of € 4.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.