Gezondheidszorg   

Created by :

arunachala rising sun

Location:

Tiruvannaamalai, India

Help ons met de kosten voor onze MOBIELE KLINIEK IN ZUID INDIA.

Arunachala Rising Sun is een in zwitserse liefdadigheids organisatie die projecten in zuid india ondersteund. De mobiele kliniek helpt arme mensen in afgelegen dorpen toegang tot medische zorg te krijgen en heeft uw hulp nodig met de lopende kosten voor 2020.Het gebrek aan medische infrastructuur in Zuid-India is een ernstig probleem voor mensen in afgelegen dorpen. De Mobiele Medische Kliniek biedt hier hulp.
Voor de bewoners in de afgelegen dorpen rond Tiruvannamalai is een bezoek aan het ziekenhuis vaak te ver en te duur. Velen hebben daarom last van klachten en ziekten die eigenlijk gemakkelijk te

behandelen zijn.

Om de situatie te verhelpen, rijdt een team (arts,

verpleegster, apotheker, chauffeur) regelmatig naar de verschillende dorpen met een goed uitgeruste vrachtwagenkliniek.

De mobiele kliniek stopt in 20 dorpen.Omdat de inwoners van de omliggende steden ook pelgrimstochten maken naar deze locaties, kunnen op deze manier tot 80 dorpen worden geholpen.Zo krijgen maandelijks meer dan 3000 mensen gratis medische zorg. Fysieke aandoeningen zoals pijn, infecties, diabetes, artrose en vitaminetekort worden ter plaatse behandeld. Waar nodig worden ook ziekenhuisopnames georganiseerd.


De dorpen in de Jawadhu-heuvels zijn erg afgelegen en de straten zijn zo steil en verlaten dat de mobiele kliniek ze niet kan bereiken. Elke vrijdag rijdt het team met een terreinwagen de heuvels in om medische zorg te verlenen aan de mensen in deze dorpen.

Voor meer informatie:


www.arunachala-rising-sun.ch/

www.regenboogindia.org
€ 150 of € 13.000
1.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Madhan Mohan a year ago Very good initiative for the poor
€100
Jeroen a year ago
€50
Madhan Mohan a year ago Very good initiative for the poor
€100
Jeroen a year ago
€50