Educatie   

Created by :

Manavata asbl

Location:

Dimow, India

Steun 300 schoolkinderen in India

LMT Public School probeert het best mogelijke onderwijs te bieden aan een van de meest afgelegen en verlaten delen van Assam in Noordoost-India. De lessen voor de 302 kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn in het Engels en zullen bijdragen aan een betere toekomst in deze regio, waar de meeste mensen onder de armoedegrens leven en het zich niet kunnen veroorloven hun kinderen naar een goed internaat te sturen. We hebben een paar weken met deze geweldige kinderen doorgebracht, vrijwilligerswerk gedaan en ze yoga gegeven.


We hebben onlangs Manavata asbl opgericht, een in Luxemburg gevestigde vereniging, ter ondersteuning van deze school en andere soortgelijke projecten in India. "Manavata" betekent "Menselijkheid" in het Hindi en staat voor de mensheid die we graag zouden verspreiden waar we maar kunnen.


Bekijk de onderstaande video's voor meer informatie :-)


Bedankt voor het doneren, delen en zorgen!


Liefde en licht

Sarah, John & Anastasia voor Manavata asbl






Manavata is een in Luxemburg gevestigde liefdadigheidsorganisatie die fondsen inzamelt voor educatieve projecten in India in regio's waar mensen onder de armoedegrens leven. Ons eerste project is een kleuterschool en basisschool voor 300 kinderen in Dimow, Assam (India) en we hebben uw hulp nodig om onze school draaiende te houden.
€ 50 of € 2.500
2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Leuck 3 years ago
€25
Sarah 3 years ago
€25
Leuck 3 years ago
€25
Sarah 3 years ago
€25