Help Thomaz aan een nieuwe hoofdtelefoon!

Help Thomaz aan een nieuwe hoofdtelefoon!

Maatschappij

Created by :

Help Thomaz aan een nieuwe hoofdtelefoon!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 100 of € 250
40% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hoi,

Mijn naam is Thomas en ik heb een probleem.

Om mijn DJ-werkzaamheden nog enigzins professioneel te laten lijken, maak ik gebruik van een koptelefoon. Gisteravond omstreeks 23:00 uur vertrok zich een noodlottig ongeval. Daar waar mijn koptelefoon al enige dagen lichte schade vertoonde, is hij gisteren helaas overleden.En zeg nou zelf; het loopt toch nét iets lekkerder in de polonaise als je hoort dat de plaat een goed cue-punt heeft?

Sterker nog; vandaag tijdens de apresski in Oostenrijk draaide ik diagonaal van 'Kinderen voor Kinderen' naar 'K3' voor een paar Nederlandse kinderen. Ik wil niet op jullie geweten inpraten maar toen ze hoorde dat deze overgang niet geheel strak lag, tsja, die koppies...

De kosten voor een nieuwe koptelefoon zijn ongeveer 0,11% van het jaarsalaris van Astrid Joosten en jij kan daar aan bijdragen! Stukje van de cake dus.

Een snelle berekening leert mij dat wanneer elke Facebook-vriend één euro achterlaat op deze pagina, ik mezelf de komende 30 jaar, iedere 5 jaar een nieuwe koptelefoon kan aanschaffen.Wanneer elke Facebook-vriend dit bedrag met 4 euro zou verhogen, kan ik het eerste exemplaar zelfs door Astrid Joosten laten uitreiken. Eventueel met een klein gepast feest als eind.

Of een eigen Pioneer-set. Ook leuk.

Voor een ieder die mij een warm hart toedraagt; bedankt. Maar ik heb toch liever geld.

Groet,Thomas.