Help the people

Help the people

Maatschappij

Created by :

Help the people

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 752 of € 500
150.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve familie, vrienden en kennissen,

WIJ HEBBEN JULLIE HULP DRINGEND NODIG!!

Afgelopen weekend is er door een enorme brand in de township 'Imizamo Yethu'  in Houtbay meer dan 60% van de gehele township verwoest. Meer dan 15.000 mensen hebben geen dak meer boven hun hoofd en zijn al hun dierbare spullen verloren. Er zijn negen doden gevallen, waaronder drie kinderen. Daarnaast zijn er vele gewonden.

In Houtbay wordt er dringend naar vrijwilligers gezocht die op welke manier dan ook kunnen en willen bijdragen dit township weer op te bouwen, te helpen aan eten, drinken, speelgoed en de benodigde spullen om te overleven.

Ylona en ik hebben ervoor gekozen ons aan te bieden als vrijwilligers en in onze vrije tijd te helpen waar wij kunnen. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie hulp. Wij hebben via ‘why donate’ een geldinzamelingsactie opgezet. Hier kunnen familie, vrienden en kennissen een klein bedrag op zetten. Daar kunnen wij eten, drinken, speelgoed en andere benodigde spullen van kopen, om de slachtoffers van de eerste levensmiddelen te voorzien en daarbij deze community te helpen!

WIJ 'EN DAARMEE DEZE DAKLOZE MENSEN' HEBBEN JULLIE HULP HARD MAAR DAN OOK ZEER HARD NODIG!!

Namens de community ontzettend bedankt voor jullie tijd en inzet!

Groetjes,

De Dutchies.


"We can't help everyone, but everyone can help someone!"