Noodhulp   

Created by :

Florence Alexandra

Location:

, Australia

NOODHULP VOOR DE DIEREN IN DE AUSTRALISCHE BUSHFIRES

NEDERLANDSE VRIENDEN !! (en andere vrienden over de hele wereld - ALLE VRIENDEN) Australië brandt. Meer dan 500 miljoen dieren zijn omgekomen. Maar er zijn ook veel dieren die gewond zijn geraakt, ernstig zijn verbrand en onze HULP NU nodig hebben. Deze pagina biedt elke betalingsmogelijkheid die je maar kan verzinnen, inclusief iDeal, dus alsjeblieft, doneer wat je kunt. Doe het voor de dieren want ze hebben ons keihard nodig. Laten we diegenen helpen die zichzelf niet kunnen helpen.


Veel mensen zamelen geld in om te doneren aan de organisaties die er alles aan doen om de slachtoffers van de bosbranden te helpen. Het is mooi om te zien hoe mensen samenkomen in tijden als deze, maar we hebben meer nodig dan donaties om daadwerkelijk een verandering in de toekomst te maken. Voor nu - donaties zijn de beste manier om te helpen, want Australië HEEFT ONZE HULP NODIG en deze donaties zullen direct worden verdeeld onder de experts en verzorgers die ter plaatse actief zijn. Veel mensen uit Nederland hebben me een bericht gestuurd dat ze willen doneren, maar ze gebruiken iDeal en hebben moeite om een pagina te vinden die betalingen via iDeal accepteert. WhyDonate accepteert vrijwel ELK type betaalmiddel, daarom heb ik besloten om dit fonds te openen. Hopelijk kunnen we op deze manier nog meer geld inzamelen voor Animals Australia. Zij sturen wildlife artsen naar de getroffen gebieden om de overlevende dieren die dringend hulp nodig hebben met hun brandwonden en andere injuries te helpen en ze weg te halen uit deze gebieden, maar ook de dieren die niet meer te redden zijn zo snel mogelijk uit hun lijden te verlossen. Meer dan 500 miljoen dieren zijn omgekomen dus het is van levensbelang (letterlijk) dat we redden wat er te redden valt voor dat ons hele ecosysteem (en alle Australische dieren) volledig instort. 


Zelfs een enkele dollar / euro maakt een verschil, dus alsjeblieft doneer wat je kunt missen to help those who can't help themselves.


Big love voor jullie allemaal. Let's do this.


FlorenceAustralië brandt. Meer dan 500 miljoen dieren zijn dood. Maar er zijn ook veel dieren die gewond zijn geraakt, ernstig zijn verbrand en onze HULP NU nodig hebben. Met dit platform kunt u ELKE betalingsoptie gebruiken die u bevalt, dus alsjeblieft, ik smeek u, doneer wat u kunt. Doe het voor de dieren. Laten we diegenen helpen die zichzelf niet kunnen helpen.
€ 3.100 of € 5.000
62% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Isabelle a year ago
€19
Coen a year ago
Super! Ontzettend bedankt Coen!
€50
Eefje a year ago
Super! Dankjewel! <3
€25
Dave a year ago
Super!! Dankjewel!! <3
€25
Isabelle a year ago
€19
Coen a year ago
Super! Ontzettend bedankt Coen!
€50
Eefje a year ago
Super! Dankjewel! <3
€25
Dave a year ago
Super!! Dankjewel!! <3
€25