Help Sublime aan stal en opslag!

Help Sublime aan stal en opslag!

Maatschappij

Created by :

Stichting Galecopperpark Sublime

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Al een tijdje zitten we te hikken tegen onze problemen op de opvang. Wij krijgen steeds meer dieren in de opvang en ook steeds meer paarden die er slecht aan toe zijn, helaas hebben wij geen stallen waardoor we enkele dieren op verschillende locaties moeten overzetten tot dat ze 'goed' genoeg zijn om 24/7 buiten te staan om vervolgens herplaatst te worden naar een nieuw huis

probleem 2 is dat wij nu heel veel voer gedoneerd krijgen ( SUPER natuurlijk!) alleen helaas geen ruimte meer genoeg waardoor een groot deel verloren gaat aan  ratten en vochtigheid (wat je niet geheel voorkomt op een weiland) 


Onze droom is daarom een stallen complex van 4 stallen, met een overdekte poetsplaats en een schuur. Deze  kost alleen helaas wel veel geld. vandaar dat we deze crowdfunding starten. We hopen dat aankomende zomer onze stallencomplex er kan staan om volgende winter al onze paardjes op onze eigen locatie onder ons eigen toezicht te hebben staan.