Help Stichting SOS Dolfijn! (door Jedida Sluis)

Help Stichting SOS Dolfijn! (door Jedida Sluis)

Maatschappij

Created by :

Help Stichting SOS Dolfijn! (door Jedida Sluis)

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

SOS Dolfijn
€ 35 of € 500
7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben 6 jaar Vrijwilliger bij Stichting SOS Dolfijn, voor Walvissen in Nood. In deze periode heb ik veel geleerd en meegemaakt. Fantastische dieren leren kennen met ook een betrokken en geweldig team die zorg draagt voor deze dieren! Er is niks mooiers om deze geweldige dieren te zien opknappen en ze weer gezond te kunnen uitzetten! Ik wil mij dan ook graag blijven inzetten met veel plezier en liefde om de dieren die binnen komen te helpen en te steunen! Ik wil jullie daarom vragen om met z'n alle de handen in één te slaan door een bijdragen te leveren aan Stichting SOS Dolfijn zodat we de Walvissen in Nood kunnen blijven helpen! Elke euro telt!

SOS Dolfijn is de enige organisatie in heel Noord Europa met voldoende kennis en expertise om dolfijnen en bruinvissen op te vangen. Elk jaar worden er meerdere ernstig zieke of gewonde dieren opgevangen nadat ze zijn aangespoeld op de Nederlandse, Belgische of Duitse kust. Ongeveer de helft van de opgevangen dieren wordt gered. SOS Dolfijn is daarmee het meest succesvolle rehabilitatiecentrum ter wereld!

24 uur per dag staat het team van SOS Dolfijn klaar om hulp te bieden aan deze dieren in nood. We kunnen deze unieke Nederlandse expertise toch niet verloren laten gaan?

Per 1 januari 2017 verlaat de stichting de huidige locatie in Harderwijk en zit vooralsnog zonder nieuwe opvanglocatie. Zonder voldoende financiële steun zal SOS Dolfijn niet kunnen blijven bestaan en zullen bruinvissen en dolfijnen in nood niet meer opgevangen kunnen worden.

De laatste 2 zieke bruinvissen, Nena en Sven, worden nu nog verzorgd en hopelijk spoedig uitgezet, maar vanaf nu zullen alle bruinvissen en dolfijnen die aanspoelen, komen te overlijden als er niet voldoende geld wordt ingezameld voor een nieuwe opvanglocatie. Dit moeten we zien te voorkomen.

Dus geef deze slimme en leuke dieren een tweede kans en steun stichting SOS Dolfijn vandaag nog voor het te laat is!

SOS Dolfijn is een non-profit organisatie en is volledige afhankelijk van giften, donaties en sponsoring.