Help Sanne en Melchior helpen!

Help Sanne en Melchior helpen!

Maatschappij

Created by :

Help Sanne en Melchior helpen!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 250 of € 210
119% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve vrienden en familie,


Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik vrijwel nooit geld doneer, niet omdat ik gierig ben maar uit angst dat het geld niet goed terecht komt. Meer mensen om mij heen denken daar hetzelfde over. We zeggen dat een goede wereld bij jezelf begint en dat  je ooit zelf iets gaat ondernemen zodat je zeker weet dat het geld goed terecht komt. Echter dat 'zelf ondernemen' gebeurt eigenlijk...nooit. 

Echter is er nu een project wat ik graag zou willen steunen omdat ik 100% zeker weet dat dit geld wél goed terecht gaat komen. Hier zal ik je wat meer over vertellen:
Sanne Vogel en Melchior Schimmel hebben het plan om van 11 tot 25 april naar Lesbos te gaan waar  al maanden lang gigantische stromen vluchtelingen uit gevaarlijke rubber bootjes stappen na een vreselijke overtocht. Sanne en Melchior gaan naar Lesbos om deze mensen emotioneel en financieel hulp te bieden. En vooral bij dit laatste hebben ze hulp nodig...
Momenteel hebben Sanne en Melchior al een prachtig bedrag van 3000 euro opgehaald, maar ze zijn er nog lang niet. Graag zou ik ze een (klein) handje willen helpen door ook mijn vrienden en familie aan te spreken en te vragen of zij een klein bedrag willen doneren:


Over een kleine maand (20 maart) loop ik in Utrecht de halve marathon. Ik zou het geweldig vinden als jullie mij een halve (€5) of hele (€10) kilometer willen sponsoren zodat ik aan het eind van de race (21 km) €210 over kan maken naar Sanne en Melchior. Dit is natuurlijk een mooi zetje in de goede richting maar alles wat meer wordt opgehaald is natuurlijk fantastisch. Ik beloof dat elke cent goed besteed wordt en hopelijk vertrouwen jullie mij daarin.

 

Via Facebook zullen Melchior en Sanne ons op de hoogte houden van wat zij daar meemaken en hoe ze het geld besteden.

 

Twijfel jij vaak om een goed doel te steunen, dit keer hoeft dat niet. Help Sanne en Melchior vluchtelingen helpen in Lesbos!

 

Wil je verdere informatie over het plan van Sanne en Melchior? Check dan hun site:

 

http://www.whydonate.nl/sanne-melchior-naar-lesbos/event/

 

Veel liefs,

Saskia